JirkaRCK píše:.......PS Upřímně jsem tu zabrousil po delší době a zase jsem totálně znechucen tím, jací se tu začali vyskytovat dobytci a jak jsou tu lidi sprostí a namyšlení. To, co v tomto vláknu předvedl rnbw, je ukázka naprosté lidské vyšinutosti a de bil ity. Mám ale bohužel pocit, že se to netýká jen jeho a tohoto vlákna a že je komunita nějaká chudá a nabroušená už déle... Když se podívám na některé z mých prvních příspěvků někdy z patnácti let, kde nadávám na sovu práci, dotazy zabarvuji emocemi, a stěžuju si, že jsem "zase vyhodil dvě stovky za součástky a nejede mi to", nafackoval bych sám sobě. Ale tenkrát mi i přes to ochotně radili. Dnes se zde jde dospělý člověk s vysokou elektrotechnickou školou slušně a pokorně zeptat na poměrně sofistikovanou věc a dozví se (teď už mluvím obecně a nenarážím na zmíněného), že "odpovídat mu je jako házet perly sviním, protože odpověděl na dva příspěvky okolo ale na ten můj zrovna ne", že "má bedny úplně na hovno a má je vyhodit, abychom se vůbec mohli bavit o zesilovači" (mám třípásmové Tesly) - a pak si ještě dají tu práci najít diskuzi na jiném fóru a shazovat ho i tam "ať se pochlubí co tím zesilovačem krmí". Já nevím, stali se z nás tu úplní blázni, nebo všichni slušní a chytří lidi zdrhli až na výjimky diskutovat někam jinam a tady zůstali jen trosky, co si potřebují honit ego? Je to fakt na nic, člověk se tu mezi těma urážkama a egama pomalu už ani nic nedozví k tématům...
JirkoRCK, s posledním odstavcem tvého příspěvku naprosto souhlasím. Slušnost se jaksi vytratila nejen na diskusních forech. Je to vidět všude, v politice, na FS, v obchodech...
Řada namyšlených všeználků kazí jakékoliv forum, nejen zde na Bastlírně.
Ale co naděláme, doba je již taková.
Připojena citace k tématu z původního vlákna. jimirek