Alarm-napájanie ovládača
Moderátor: Moderátoři
Alarm-napájanie ovládača
- Přílohy
-
DSCF0925.JPG- (94.82 KiB) Staženo 124 x
Problém nastal pri aktivovaní zariadenia. Ten článok s napätím 6,4V bol totiž vybitý 12 voltový. Keďže som nemal po ruke nový, tak som ho "dobil" a šiel skúšať. Po aktivovaní a spustení alarmu ten nešiel zrušiť, pretože sa medzičasom batéria vybila. A zistil som, že to nepôjde odstaviť ani ručne kľúčikom, lebo sa NEDALA otvoriť kapota motoru! Tak som znova nabíjal a až tak bol alarm po cca 10 minútach vypnutý.
jandu píše:Odskúšané - najprv s napätím 6,5V a pretože to nefungovalo, tak tam išiel 12V článok. Samozrejme pripojené cez uA meter. Odber naprázdno 3,5uA.
Problém nastal pri aktivovaní zariadenia. Ten článok s napätím 6,4V bol totiž vybitý 12 voltový. Keďže som nemal po ruke nový, tak som ho "dobil" a šiel skúšať. Po aktivovaní a spustení alarmu ten nešiel zrušiť, pretože sa medzičasom batéria vybila. A zistil som, že to nepôjde odstaviť ani ručne kľúčikom, lebo sa NEDALA otvoriť kapota motoru! Tak som znova nabíjal a až tak bol alarm po cca 10 minútach vypnutý.
Také by bylo dobré napsat v jakém autě máš alarm zabudovaný.
-tlačítko 1 - po stlačení v aute pípne 2x a aktivuje sa alarm. Ak dvere neboli zamknuté, tak sa zamknú. Opakované stlačenie vyvolá jedno pípnutie a deaktivuje sa alarm. V prípade ak je alarm aktívny a je aj vyvolaný, stlačením tlač. 1 je ukončený a deaktivovaný.
-tlačítko 2 - presnú fciu ešte nepoznám, ale po stlačení na cca 2 sec. začnú blikať smerovky /vyhľadávanie auta/.
-tlač. 3 v prípade odcudzenia vozidla /ak som v blízkosti/ stlačením na cca 2 s. dôjde k aktivácii imobilizéra a auto zastane.
To len tak po pamäti - presnejšie budem mať uvedené zajtra.