Záplaty na traktorové duše v malom problém.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#31 Příspěvek od EKKAR »

ransom píše:...
Nějaká mosazná konvička nebo co to je za krám.
...
Konvice používaná v arabským světě na čaj nebo chlazený nápoje, dělají se samozřejmě ručně vyklepáváním měděnýho a mosaznýho plechu a následným pájením a leštěním v nejrůznějších velikostech od několikacentimetrovejch určenejch jako suvenýr/přívěsek až po skoro metrový, který se nosí na zádech zavěšený na popruhu a pouliční prodavači z nich tou dlouuhou hubicí nalejvají přes rameno do skleniček ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Cust

#32 Příspěvek od Cust »

ransom píše:Chatička, ne chalupa. Blbě se tu fotí...
Pecka! Toto kdybych vystavil já, tak se mnou manželka udělá dlouhý proces a bude vláčena na seznam zprávy za rituální popravu svého manžela. :-)
ransom

#33 Příspěvek od ransom »

No a to's to neviděl u nás doma.
masar

#34 Příspěvek od masar »

Náhodou...vůbec to nevypadá špatně...něco to má "do sebe", jakousi "duši".
---
A ten můstek je taky parádní. Vzpomněl jsem si, jakou úctu k těmto přístrojům choval prof. Kábele, bl.p.
:wink:
ransom

#35 Příspěvek od ransom »

Má to jednu naprosto zásadní výhodu. Když nevím, co dát ženě k svátku, přinesu nález z nějaký fabriky, a má radost.
Akorát jednou jsem si naběhnul, protože chtěla vidět jak funguje donesený panelový ampérmetr ze zrušený malý vodní elektrárny. Drhnulo křidélko v pneumatickém tlumiči. Musel jsem se v tom šťourat, dokud ručka nechodila bez zadrhnutí. Potom si s ním ještě týden kontrolovala odběr žehličky.
samec

#36 Příspěvek od samec »

Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“