Aukro se dál "vylepšuje".
Moderátor: Moderátoři
Aukro se dál "vylepšuje".
Výhoda pro kupující. Mají zaručeno, že příhozy nebudou dostatečně hodnotné.
Dnes se objevilo další vylepšení, viz příloha.
To je strachu před podvodníky a šikuly.
Co si Aukro vymyslí zítra?
Někdy se zase stane,že dá na nich sehnat něco levněji než na Aukru za vyvolávací cenu.
Komu to nevyhovuje, má pořád nějaké alternativy.
...Nemohu přihodit nějakou vyšší sumu, abych si zadal hodnotu, nad kterou už nechci jít...
Nechápu v čem je problém. Pokud je počáteční cena 1,- a já jsem v roli Kupujícího a má pro mě ten předmět 100x větší hodnotu, tak můžu klidně zadat 100x vyšší sumu, např. 100,-. Tak to fungovalo vždy.
Je tam zadávací pole platby s vysvětlením.
Zadejte částku, kterou jste ochotni za předmět dát. Do této částky bude za vás Aukro přehazovat ostatní přihazující tak, aby byla pro vás výsledná cena co nejnižší.
PS. Není tak třeba sedět před koncem aukce u PC a "manuálně" přihazovat.
jjilek píše:Co asi sledují: jen komplikace. Včera jsem se pokoušel přihazovat, ale problém. Nemohu přihodit nějakou vyšší sumu, abych si zadal hodnotu, nad kterou už nechci jít. OUHA, mohu přihodit jen jakýsi Aukrem stanovený minimální příhoz a pokud chci jít dál, tak přihazovat třebas 10x a to musím na konci aukce sedět u počítače.
Výhoda pro kupující. Mají zaručeno, že příhozy nebudou dostatečně hodnotné.
Stačí když v políčku kolik přihodit vyplníš svůj strop a pak dáš přihodit. Automaticky to pak přihazuje proti ostatním až do té částky.
jjilek píše:Včera jsem se pokoušel přihazovat, ale problém. Nemohu přihodit nějakou vyšší sumu, abych si zadal hodnotu, nad kterou už nechci jít. OUHA, mohu přihodit jen jakýsi Aukrem stanovený minimální příhoz a pokud chci jít dál, tak přihazovat třebas 10x a to musím na konci aukce sedět u počítače.
To jsem nějak zblbnul nebo mi to nešlo a aukci jsem prohrál. Dnes už mi to jde.
Takže mi vadí jen avizovaná nemožnost platby na eurový účet, což by bylo pohodlné a levnější i pro kupující ze Slovenska.
Každopádně konkurence tu fakt chybí - když chci bazar, můžu si vybrat SBazar, Bazoš, Vinted, cojávím... ale Aukro je jen jedno (pokud člověk nechce používat eBay, což taky nechci). Nebo někoho něco napadá?