Autoalarm Jablotron CA 2103 vs. dálk.ovl.JA-152J
Moderátor: Moderátoři
Autoalarm Jablotron CA 2103 vs. dálk.ovl.JA-152J
Problém je, že se mi nedaří jej napárovat do alarmu.
Je ten ovladač kompatibilní s mým alarmem?
Vidím, že existuje nový firmware pro alarm. Je potřeba jej aktualizovat, aby to ty nové ovladače umělo..? (Montoval jsem to sám a nejsem oficiální montážník, takže se k tomu firmwaru asi snadno nedostanu. Kdyby to bylo potřeba, tak bych kontaktoval bývalého kolegu, od kterého ten alarm mám a který školení v Jablonci absolvoval.)
Objednej si JA-182J - ten je jednosměrný.
EDIT: na stránkách Jabloshop je sice v nadpisu uvedeno i pro CA-2103, ale dole v textu nikoliv. V propojení s Autoalarmem by mě ani nenapadlo použít tuto klíčenku s obousměrnou komunikací.
Doporučuji tedy vznést dotaz na technickou podporu Jablotronu se zaměřením na Autoalarm.
EDIT2: Zatímco přímo u produktu není o ovládači JA-152J ani zmínka. Jen JA-182J.
Právě ten JA-182J mám a každou chvíli se mi zmáčkne tlačítko v kapse. Tak jsem chtěl jinej.
Předtím jsem měl 2ks JA-186JK, ale ten se fakt nepovedl. Přesně po 2 letech oba začaly žrát baterku. Vyměnil jsem nějaké keramické kondenzátory, co měly svod, ale další zdroj nadměrné spotřeby už jsem nenašel. A to jsem právě nechtěl do auta žádnou čínu, aby to bylo spolehlivý...
Každopádně díky za vyjasnění.