Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.
Chtěl jsem v sekci "Nabídka součástek" založit téma a hlavně vložit obrázky a nejde mi to. Když nechám připojit soubor, oběví se jen modrá obrazovka, kde je zakopaný pes?
Máš tam návod a dole nápovědu, v jakých povolených formátech a doporučených velikostech se obrázky vkládají. Pamatuj také na to, že na tyto přílohy máš limit, tak ve vlastním zájmu koukej, ať ty přílohy sežerou co nejméně.
Hehe...Radix ma pravdu! Zkousel jsem fotku 264kB a ani tuk...modra obrazovka, jak pise Banda. Ale pod 100k to vezme v pohode. Takze ERROR je na foru a ne u uzivatelu...timto se omlouvam Bandovi
Není zač i tak jsem přemýšlel, že bych stejně na FireFox asi přešel, ale uvidíme, jak se ty přílohy vyřeší. Mezitím jsem na Edisku uložil zip ve kterém jsou fotky (cca 3,9MB). Takže kdo má zájem stahujte a vybírejte, ještě pak doplním seznam knih. Každopádně děkuji Vám, že jste mě nenechali samotného řešit problém s přílohou.
EDIT: Crifodo prosím, jak poznám zahlcenou wifi? Respektive, jak to testnout nebo co zkontrolovat. Občas mě i ta Opera zklame, tak nevím jestli by pomohlo přejít na FF, když to bude třeba v těch paketech. Dík
Naposledy upravil(a) Banda dne 21 úno 2008, 21:43, celkem upraveno 1 x.