měření kondenzátoru 47 uF 16V na reprobedně Genius 16W
Moderátor: Moderátoři
EEEE, Kolesa ne-é. To spíš Zdeneček Slabejch (zde na fóru jako "zslaby") nebo další jemu podobní, co si tady za svůj přístup vysloužili košík jižních plodů - jejich nicky už jsem pustil z hlavy, ale vždycky jde o postavičky odmítající potřebu se nejdřív naučit základy a po vystavení prvotního dotazu odpovídat na doplňující dotazy zkušenějších. Vždycky ale zdůrazňujou fakt "já se teprve učím", ale cpou se mocí mermo vehementně do oprav respektive konstrukce věcí, na kterejch si vylámali zuby i mnohem zkušenější kofři. A 99% z nich není jako Šampónek, kterej po hlasitý počáteční kritice zacouval zpátky do svojí nory, kde nejdřív sežral dost podstatnej díl z doporučenejch mouder ke studiu, než zase vylez na světlo světa a zapojil se znovu do problematiky - s výsledkem takovým, že teď si tady v klídku publikuje svoje monstra A NIKDO MU NENADÁVÁ, protože prostě dokázal respektovat komunitu a zařadit se do ní. A i když je furt tak trochu wildcat, tak už to s ním jde.kbulda píše:Kolesa II
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
Pokud se zeptáte AI, tak je na vás, jestli tu odpověď budete považovat za správnou. Buď máte dostatečné znalosti nebo vám musí předložit zdroj odkud čerpá, jinak ta informace je nedůvěryhodná a nepoužitelná. Pokud se bude učit z těchto pochybných informací, tak se nedivte, jak se k vám na odborných fórech ostatní chovají.
AI může pomoct učiteli najít materiály pro své studenty, ale je na něm co si vybere. Pro samostudium to vhodné není.
Učit se nebo číst texty pomocí AI nebo automatických překladačů neni vůbec dobrý nápad. Lepší je se ten jazyk postupne naučit. Tyhle věcí vám ten text přeloží jenom přibližně, aby jste věděl, o co se jedná, stále dělají chyby a není na ně spolehnutí.
Záleží na vás z čeho se budete učit, jestli z umělých textů a bude vypadat jako pokažený robot nebo z textů od vzdělaných lidí a budete vypadat, že tomu rozumíte.
Chce to hledat a u toho myslet. Co dělá kondenzátor kvalitním je přednáška na pár hodin. Ale obecně asi jako u vaření - bez výchozích kvalitních surovin a pečlivého zpracování je z toho sračka.
Klíčovým je nicméně ta gumová ucpávka bránící úniku elektrolytu, a taky navaření vývodů na folii
Chtěl jsem si upravit osobní informace z profilu a když kliknu na submit nic se neděje, jako by to nefungovalo. Není to bug?