EKKAR píše:... že pojede kolem do Štatlu za Forbiddenem...
Hehe, přesně takhle vznikají fámy. Nic takovýho jsem ti určitě neřikal. Ale pobavilo!
Moderátor: Moderátoři
Fajn, já to tak pochopil, že se k němu chceš stavit, takže možná jsem měl napsatransom píše:....
Hehe, přesně takhle vznikají fámy. Nic takovýho jsem ti určitě neřikal. Ale pobavilo!
...... že pojede kolem do Štatlu a možná se staví i za Forbiddenem...
Podle všeho to je nějakej záložní komunikační systém s generátorem zkušebního tónu o definovaný úrovni. Ve střevech to má i jedno docela velký tráfko na feritovým hrnci a jedno menší, kromě MA0403 tam je i integrovanej předzešilovač MAA325 a trand KFY34. Zatím jsem neštudoval zapojení, je možný, že to větší "tráfko" ve stínicím krytu je nějaká komplikovanější (vícešpulková) indukčnost, laděná propust nebo podobnej vergl, protože k tomu je připojenej tlustým svazkem drátků i jednopaketovej 12-polohovej (!!!) přepínač a na DPS docela velký hnízdo různejch odporů TR212. A kromě boxu s držákem na dvě placatý baterky to má i koaxiální zdířku pro vnější napájení 12V 100mA.ransom píše:Přinesl mi to známý. Nevím co to přesně je, nejspíš doplněk nějakého komunikačního systému. Plechová krabice s repráčkem, zesilovačem, nějakým ovládáním a futrálem na dvě ploché baterie. K čelnímu panelu je gumová krytka. Dva kusy.
Na panelu je označení SLS21, ale na štítku SLS31.
Pro paleoelektroniky - zesilovač je osazený MA0403A.
https://photos.app.goo.gl/yJ5JEeE3VXmKLvyc7