Regulátor EPEVER XTRA4415N

Solární technika, tepelná čerpadla, rekuperace, vzduchotechnika, klimatizace, ohřev TUV... prostě všechno, zač platíme, ačkoli bychom třeba ani nemuseli

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
TAKJAN

Regulátor EPEVER XTRA4415N

#1 Příspěvek od TAKJAN »

Nemáte někdo zkušenost s tímto verkem, nebo tou značkou? Chci to použít čistě jako dobíječ AKU. Blbý je, že všechny tyhle mrňouskové mají vstup jen 150V a panely taky 150V, takže nejde použít 4s, ale 2+2 paralelně. Ale proud už 24A, což se mi moc nelíbí. https://www.levne-baterky.cz/regulator- ... escription
rezis

#2 Příspěvek od rezis »

Co bys chtěl vědět? Provozuju dva kousky. Jeden má něco přes 2MWh. A druhý přes 3MWh. Proudy jsou jak říkáš. Jinak je to schopno opravdu tlačit na výstupu 40A. Teď v horkých dnech jsem přidal větrák
Internet - metla lidstva
TAKJAN

#3 Příspěvek od TAKJAN »

OK, dík. Tohle jsem potřeboval vědět. Že to fakt funguje.
rezis

#4 Příspěvek od rezis »

Jo chodí hezky. Jen si hned kup ten komunikační kabel pro nastavení. Mám je pak přes převodník připojeny k Esp a dále grafy v homeasisistant. Nevýhoda je ze když jim vezmes v noci baterku tak se vymažte nastavení do default.
Internet - metla lidstva
TAKJAN

#5 Příspěvek od TAKJAN »

Jasně, baterky neodpojuju. A sledovat přes wifi asi nejde, že. Já u ftv žádný digitální blbůstky nemám. Taky to budu muset nějak ošetřit aby do aku obě nabíječky necpali moc velký proud. Ale to je u mně jen vyjímečně.
TAKJAN

#6 Příspěvek od TAKJAN »

Má to wifi, už není co řešit.
rezis

#7 Příspěvek od rezis »

Nastavit proud tam nejde. A co vím tak WiFi minimálně ty moje nemají
Internet - metla lidstva
TAKJAN

#8 Příspěvek od TAKJAN »

No, tak srazit napětí o desetiny. WIFI je k doobjednání do toho komunikačního portu.
TAKJAN

#9 Příspěvek od TAKJAN »

Tenhle regulátor začal na podzim zlobit, vždy po pár dnech se resetoval do továrního nastavení, kde je nesmyslných 60V pro Pb. A navíc nekomunikovalo WIFI. Takže jsem ho poslal prodejci a vrací mi peníze. Už nedodávají a nic jiného na 48V nemají. Jinde ho ještě mají, ale už ho nechci. Takže hledám jiný. Z kauflandu to považuju za nevhodné, nebo se pletu? https://www.kaufland.cz/product/4967525 ... 8061561795 Pak je tu tenhle https://eshop.resacs.cz/solarni-regulat ... v-24v-48v/ Od nich mám střídač a ten je OK. Zas tak velký výběr není. 48V Někdo ví víc? Dík
Odpovědět

Zpět na „Energie a energetika v domácnosti“