V rodině máme toto 21let staré auto. Bez nějakých zásadních problémů bylo v pravidelném provozu. Jenže syn který s tím jezdí, odjel na dovolenou a auto cca 12 dní stálo. Po této době byla totálně KO baterie (0V). Baterii jsme tedy dali novou, při výměně zjištěn ucpaný odtokový otvor na vodu v plastové "misce" pod baterií (baterie je umístěna v motorovém prostoru před čelním sklem), takže tam stálo plno vody. Je dost možné že to souvisí s následnými problémy. Auto jezdí, ale naměřil jsem nezvykle velký klidový odběr z baterie (okolo 2A

). Zkoušel jsem s připojeným ampérmetrem vyndávat postupně pojistky a zásadní podíl na tomto odběru má pojistka 20A označená "central comfort electronics". Netušíte někdo co vše by mohlo být přes tuto pojistku napájeno?
Dále po výměně baterie nefunguje otevírání kufru (stále zamknutý), před vybitím baterie se zamykáním kufru problémy nebyly tak se mi moc nezdá že by to byla náhoda. Ostatní zdá se funguje.
Diagnostika hlásí tyto 2 chyby:
01317 - řídící jednotka v panelu přístrojů, žádná komunikace (sporadická)
00466 - řídící jednotka pro elektroniku sloupku řízení, žádná komunikace (sporadická)
Moc nevím co si pod těmi chybami představit.
Ještě se na to znovu za světla podívám jestli se něco mohlo zaplavit tou vodou, která tam stála, bylo jí tam fakt dost