Prenosny DVD prehravac AKAI APD-624B - mrtvy
Moderátor: Moderátoři
Prenosny DVD prehravac AKAI APD-624B - mrtvy
Po oprave zablika LED nabijania a zostane svietit, odber 10mA (bateria bude asi mrtva). Po zapnuti (posuvnym vypinacom) stupne odber na 50mA, ale nic sa nedeje.
Je tam pomocny procesor S3F9454B, ktory asi riadi nabijanie a mozno aj zapinanie. Otazne je, ci sa to nemusi zapnut dialkovym ovladacom (ktory nemam).
Neviem k tomu nic najst - teda okrem toho, ze sa to predavalo v Nay. Niekto sa v tom uz rypal, hlavy skrutiek su ozuzlane.
Este nejde zvuk z reprakov (cez sluchadla ide) - takze musim rozobrat este aj vrch.
A nefunguju niektore tlacidla - urvaty pad na doske ovladania.
Bateria ma oznacenie McNair 7030100-2S, 2000mAh 7.4V ULMH29654. To by mohlo znamenat dva clanky 7030100, tzn. 7x30x100mm. Ale v skutcnsti su tam dva clanky 6x30x130mm (bez oznacenia). Jeden je preruseny...
Nasiel som povod - cista Cina:
https://tokicl.en.made-in-china.com/pro ... SB-SD.html
To vysvetluje celkovu "kvalitu".
Skoda, ze nie je nikde fotka dialkoveho ovladaca.
1. Cerveny laser blikne a DVD sa roztoci, pokusa sa ho nacitat IR laserom ako CD. Po par pokusoch to vzda a skusi znovu cerveny laser - to sa podari a DVD bezi. Ale pri prechode na druhu vrstvu zamrzne a akoby nedokazal zaostrit.
2. Cervny laser zostane svietit, DVD sa roztoci, hned nacita a bezi. Vtedy bez problemov cita obe vrstvy aj prechadza medzi nimi.
Stefan31
Slusnejsie optiky maju ZIF konektor, takze sa kabel pri zasuvani nenamaha.