stahování z cizího mobilu

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

stahování z cizího mobilu

#1 Příspěvek od pajosek2 »

Ahoj,má takový problém.Dceři přišel účet za paušál a je tam několik tisícovek.Operátor tvrdí,že je tam jen 1600 za internet-wap a stahování,ona nic neztahovala.Můj dotaz zní jestli je možné aby se jí někdo napíchl na mobil aniž by k němu měl přístup a stahoval na svůj mobil,tak aby to bylo účtováno jí?
Díky
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Uplne bez pristupu asi tezko, staci ale aby si sparoval pres BT jeji mobil treba se svym PDAckem a muze vesele stahovat kdyz bude ona v dosahu. Spis bych ale veril tomu, ze to natocila sama, i kdyz treba nevedomky. V mobilech byva tolik blbosti co se hned chteji napojit na net a neco stahovat, ze to clovek neznaly tezko uhlida. A ta cena za kb pres GPRS bez datovyho tarifu je otresna. :evil:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od stepa »

Vicemene, jak pise forbidden. No jestli mela povoleny BT, aby bylo videt pro ostatni zarizeni, tak by to mozny bylo. Taky si to mohla nacvakat sama...penize cinkaji, ani o tom nemusis vedet. mela by mit na telefonu pocitadlo rpopojeni, tak at se tam podiva, jestli tam ma neco protocenyho...pokud ne, tak bych se snazil reklamovat. Operatori jsou kolikrat pekny hajzlici a kvuli korune si nechaji vrtat koleno, takze je klidne mozne ze to na dceru zkouseji, jestli pusti slinu.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od pajosek2 »

Díky ,ale prosím Tě trošku mi to vysvětli.Nevím co je to PDAčko a sparovat jsem na to trošku blbý. Ještě jinak její segra je dost drzá na to aby jí z toho ztahovala,takkže jestli tomu rozumím,tak je možné její mobil nastavit tak,že bude např přes její mobil stehovat na svůj když budou spolu v místnosti?
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od pajosek2 »

jo a co je BT?

forbidden
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od forbidden »

PDA-Personalni Digitalni Asistent :D proste kapesni pocitac, BT - bluetooth technologie bezdratovyho prenosu dat.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od pajosek2 »

Jo blue thoot ví co je,jen neznám zkratky.Ještě jinat obě mají mobily s BT,jde to stáhnou i tak nebo je to PDAčko nutné?

stepa
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od stepa »

Muze stahovat kamkoliv co ma BT, PDA neni podminkou...muze stahovat do noutu, PC, PDA, mobilu a kdovi co jeste.

At se podiva na to pocitadlo dat, jak jsem ti psal!
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od forbidden »

Nutny neni, ale jeste jsem nevidel v mobilu moznost aby sel nastavit jinej mobil jako modem pres BT. Mozna to nejaky umi, ale asi to budou ty chytrejsi s OS. V mobilech se ale zas tak neorientuju.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od stepa »

Nevim jak ty uplne obycejny founy(tam to vzhledem k "operacnimu systemu" asi nepujde), ale ve smartfonu by to nemel byt problem.

EDIT//vlastne by to nemel byt problem v beznem mobilu, ktery podporuje java aplikace a podobny opicarny...nejaky softik by to moh resit(ale jenom spekuluji).
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od pajosek2 »

Díky,když na tom tak přemýšlým,tak to bude asi tak jak jste psali,že si to ztáhla sama a ani o tom nevěděla.

Návštěvník

#12 Příspěvek od Návštěvník »

pajosek2 píše:Díky,když na tom tak přemýšlým,tak to bude asi tak jak jste psali,že si to ztáhla sama a ani o tom nevěděla.

Než jsem tchýni naučil aspoň trochu obsluhovat mobil, tak byla pořád bez kreditu a s plnou pamětí zpráv. Vždycky se jí podařilo aktualizovat přijímání novinek a už to jelo...
jandu

#13 Příspěvek od jandu »

Môj SE K610i má tlačítko na pripojenie riešené tak "šťastne", že som ho niekoľkokrát nevedomky stlačil. A vytvorilo sa pripojenie a neviemaká aplikácia si ťahala pre seba data. Riešenie - jednoducho som zakázal datové pripojenie. Ak niečo potrebujem, tak to povolím a po skončení znova zakážem.
Odvtedy bez problému.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Artaban001

#14 Příspěvek od Artaban001 »

To tak někdy bývá, když si někdo koupí telefon u např T-mobile a dá si do toho O2 kartu. Pak se mu při nechtěném (nebo chtěném) připojení na WAP účtuje minuta za desítky KČ místo 3Kč - Párkrát se mi to stalo taky, ale ne v takovým rozsahu. Zkontrolovat připojovací profily..
Jinak, pokud nepotřebuje internet v mobilu, tak jde nechat stopnout veškerý datový přenosy u operátora, Já mám zakázaný GPRS EDGE
SIDTIM

#15 Příspěvek od SIDTIM »

... anebo "rozeštelovat" připojovací konfiguraci přímo v mobilu - v nastavení připojení poměň kdeco a pokud se zrovna netrefíš na konfiguraci NASA nebo ministerstva vnitra Kosova, tak už problémy nebudou. Nebo budou, ale jiné.. :D
Měl jsem kdysi také takový šikovný mobil - stačilo zavadit o největší knoflík a už "vytáčel".. Tak jsem použil doporučovanou metodu a byl klid..
..a co shoří, nezhnije..!
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“