Youtube jak na titulky v češtině.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Youtube jak na titulky v češtině.

#1 Příspěvek od robo »

Zdravím, na pc s woknama mám u YouTube nastaveny české titulky. Anglicky to nedám. Na tv s Android TV používám smartube a též jsem tam měl nastaveno české titulky. Pak byly s apkou problémy takže jsem ji odinstaloval, počkal na aktualizaci a znovu nainstaloval. Ale za boha se mě nedaří rozchodit české titulky. V seznamu zemí čeština není. Nejde to ani na YouTube pro android tv os. Zkoušel jsem to na i na starší videa kde jsem ti titulky měl a ne. Neznáte někdo řešení jak na to. Fungovalo to hromadu měsíců bez problému a po odinstalaci a pár dnech šmitec. Děkuji
makak

#2 Příspěvek od makak »

Taky jsem zápasil s Youtube ve starší televizi, možnosti ovládání malé, vyhledávání hloupé. Tak jsem se naštval, propojil přes HDMI telku s PC, v grafice nastavil druhý monitor na klonování a po ftákách. V PC si nastavím co chci jak chci, vyhubím otravné reklamy a pak už jen čučím na velkou obrazovku.
masar

#3 Příspěvek od masar »

robo píše:...počkal na aktualizaci a znovu nainstaloval. Ale za boha se mě nedaří rozchodit české titulky...
Když se podíváš do dílny autora, zjistíš, že je to problém této aktualizace. Než ho opraví, nainstaluj starší verzi.
-----
edit
Právě jsem si nainstaloval beta-verzi 22.44 a české titulky fungují. Jen je třeba je navolit kliknutím na tlačítko "cc"/Titulky(Automaticky generované), mohou být až na konci abecedního seznamu.
Předpokladem je ovšem existence původních titulků ve videu, že.
Přílohy
Screenshot_20240718-181456.png
Screenshot_20240718-181456.png
robo

#4 Příspěvek od robo »

To masar: už to titulkuje. Díky
robo

#5 Příspěvek od robo »

Není nějaká spolehlivější apka, kromě ofic, co by byla jako smarttube? Titulky jsou zase fuč.
DedVseved

#6 Příspěvek od DedVseved »

Co když ten automatický překlad do češtiny nenabízí ani oficiální aplikace s prémiovým účtem.
Přílohy
yt-prekl.jpg
yt-prekl.jpg
masar

#7 Příspěvek od masar »

Ta aplikace je v "bouřlivém" stadiu svého vývoje, nové beta-verze vznikají každý den...Chce to počkat.
:wink:
robo

#8 Příspěvek od robo »

DedVseved: Jsem si říkal že už toho mám dost a že bych měl ofic premium. Jenže ty cz titulky v apce youtube nejsou a tak nic nebude.
masar

#9 Příspěvek od masar »

Nová verze22.69 Beta opět funguje.
:wink:
robo

#10 Příspěvek od robo »

i stable 22.69 ok. u ní zůstanu co to půjde. Až ne tak teprve zaktualizuji.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“