Sháním zaměstnání

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Cust

#76 Příspěvek od Cust »

Tak to je ještě OK, já když jedu autem po D1, tak mě sledují tak stovky pestrobarevných aut a to pokaždé. Občas dokonce udělají kvůli mě zátarasy a já tam musím stát. To když něco nestíhají, aby mě zbrzdili...
samponek

#77 Příspěvek od samponek »

Je to OK, ale trvá to dlouho a už je to otravný, když jsem nebyl doma, dali mě do vchodu do baráku na zeď rádiový senzor, ten už jsem dal taky pryč, pak přijeli policajti na tajňačku hledat senzor a když si jich všiml, tak řekli, že jim nejde anténa, opět těžká disonance.

Jindy když jsem policajty vyfotil na zahradě, potom přišli znovu a přes střechu ze sousedního domu v noci vlezli na balkón a z balkonu vlezli dovnitř a odebrali kartu z foťáku
a k tomu policejní dron.
Sendyx

#78 Příspěvek od Sendyx »

Ještě si tamponku nezapomeň stěžovat, že ti tajní policisté v noci nalili na slamník páchnoucí žlutou tekutinu, svlékli spoďáry, orazítkovali hnědou barvou a zase navlékli zpět. Fijalová totalita!
Curvetraceristé všech zemí spojte se!
Pikofarad

#79 Příspěvek od Pikofarad »

To připomíná Pavilon číslo 6 - Anton Pavlovič Čechov.
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Behemot »

v tomde polucejním 🤐 vopicejní 🤐 nejakým způsobem tu víc, tu míň aktivně sledujou v každej moment tisíce lidí a ročně se šmejdijou desítkám tisíc dalších v registrech, žádajou na ně data od různejch subjektů atd., měl sem taky zákazníka co chcel poradit že přímo našel štěnicu, takže blbečky ze sebe děláte zdatný, ale nic to nemění na tom, jak se věci mají

lidí co byli sledování znám víc…vůbec nic překvapivýho

nicméně jak bylo řečeno, až na výjimky tam dělá samej dement (většina co neco umí, tak dělá všude jinde než u vopycajtů) a ti tzv. znalci, na kerý to vodlívají, to už tuplem :D
matahari

#81 Příspěvek od matahari »

To bude mít Chocholoušek radost z dalšího adepta.

Tohle vyřeší jen iPhone + Safari viz. reklama od Ivana Zachariáše https://www.youtube.com/watch?v=0HjDpPnxcP0
Dekker

#82 Příspěvek od Dekker »

oni udělali en otevřených dveří v ústavu? ...
bacha, na miši máte mikro kameru a za voknem strčenej mikrofon a na každém kroku vás někdo/něco sleduje hlavně bach na to jak chodíte. Voni vás poznaj i podle chůze nejen podle xichtu a otisků.

A ne, ananasová šťáva nebo česnek vás fakt otisků nezbaví. Leda tak 5 vrstev latexovejch rukavic ...
samponek

#83 Příspěvek od samponek »

Mikrofon je na zdi, ne za oknem.
Dekker

#84 Příspěvek od Dekker »

je i za voknem, jak jinak by poznali s kým se bavíš venku ne asi
samponek

#85 Příspěvek od samponek »

Po té co jsem našel v NTB soubory se záznamem odposlechu, odstranil mikrofon mechanicky, proto museli dát na zeď.
Předtím to bylo jednodušší, soubory z NTB odcházely na mivocloud.
masar

#86 Příspěvek od masar »

A složku C:\Windows\System32\drivers\CrowdStrike
jsi našel? :wink:
matahari

#87 Příspěvek od matahari »

Jo, mám tam soubor C-00000291*.sys
Cust

#88 Příspěvek od Cust »

Tak to nás mají všechny... :?
ransom

#89 Příspěvek od ransom »

I ten největší blbec mezi mafiány/tajnými agenty/konspiračními teoretiky ví, že telefon se neformátuje, ale hodí do kotle nebo do přehrady. Pak se koupí nový čistý a zásadně se do něj neobnovuje účet.
samponek

#90 Příspěvek od samponek »

Když jsem viděl jak jednoduše to funguje, nepochybuji o tom, že skrytý odposlech, keyloger a cloud má aktivovaný víc lidí, jen o tom nevědí.
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“