Mraznička, výber
Moderátor: Moderátoři
Mraznička, výber
Ako neznalí spotrebitelia si zatiaľ vybrali, v Datarte, dve,
Mraznička Whirlpool UW6 F2C WB 2 biela
Mraznička Whirlpool UW8 F2Y WBI F 2 biela
skôr ale tú druhú, pre jej väčší objem. U oboch sa zapáčili šuflíky a hore dve poličky, čo predpokladám síce že nie je úplne podmienka, ale šuflíky až dovrchu by asi boli pre nich zle obsluhovateľné...
Chcem sa opýtať na váš názor, či je to ok výber, ako je to dnes aj so servisom, atď, ďakujem.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
bu2520 píše:Osobně bych preferoval aby měla no frost technologii. Jinak mám šest let mrazák Gorenje, funguje, ale namrazuje se hlavně v místě kde je čidlo. Největší opruz je konstrukce šuplíků , pokud je dám zarovnané s vrchem (ne s čepicí) tak díky mrazu nabydou a nejde otevřít šuplík protože výparník je drátěná síť.
Mrazák Gorenje FN619EES5 nemá výparník přímo uvnitř prostoru se šuplíky (je schovaný za zadní stěnou, ze které vedou do prostoru mrazáku jen průduchy) a má NoFrost Plus stejně jako má kombinovaná lednice s mrazákem dole co mám doma tj. Gorenje NRK6192SYBK a její mrazák nenamrazuje. Za dva roky co ji mám se mi nestalo, že bych v mrazáku měl problém s ledem a s vysouváním šuplíků také problém nemám i když je mám plné až k hornímu okraji.
rnbw píše:Gorenje patri Cinanom (Hisense), takze pripadne pozitivne skusenosti z minulosti nemusia byt uz relevantne.
Hisense koupilo Gorenje už v roce 2018. Já kupoval Gorenje NRK6192SYBK v roce 2022 tj. čtyři roky poté a nemohu si na ni v ničem stěžovat.