DC/DC konvertor - poradíte nějaký odzkoušený typ?
Moderátor: Moderátoři
DC/DC konvertor - poradíte nějaký odzkoušený typ?
potřebujeme nějaký DC/DC konevrtor s následujícími parametry:
Uin = 24VDC (max. 28VDC)
Uout = 19VDC
Pc = min. 120W
Hotový výrobek, pokud možno nějakého renomovaného výrobce (zkoušeli jsme MeanWell, moc ruší).
Prošel jsem Phoenix Contact, ale nenašel jsem u nich nic, co by umožnilo nastavení těch 19VDC.
Nemáte někdo nějaký typ?
Díky
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Jeden kus bude drahý....
Vstupné a výstupné filtre a celá koncepcia nemá problém ani s tyristorovou reguláciou zaradenou za meničom... Ale cena nie je zanedbateľná ???
Verze 24V jsou nastavitelné od 19,2V, pokud by to vyhovělo.
https://www.tracopower.com/int/product-finder/dc-dc
U nás je prodává třeba TME.
- martinkopp
- martinkopp
Moduly od Vicoru v našich konstrukcích používáme, stejně jako třeba Calex.
Ale toto je trochu specifická věc, jedná se o několik málo kusů měničů, kde se nám nevyplatí udělat celé kolečko vývoje a výroby.
Proto bychom brali nějaké hotové řešení, kde bychom do zařízení namontovali měnič jako jeden kus.
Proto jsem s ev úvodu ptal, jestli by někdo nevěděl o hotovém, kvalitním zařízení.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
https://cz.mouser.com/datasheet/2/643/d ... 223871.pdf
Na straně 14 se dočteš toto:
Nevím teda, co řeknou na cenu.
Ale nemůžou říct, že jsme nehledali
Ale späť k výrobku: Zdroj je primárne určený do rýchlovlakov, (brzdové protišmyky + iné) čiže, platí jedna z najprísnejších certifikácií. Je lakovaný namáčaním (celý sa ponorí do laku, nie je lakovaný strojovým lakovaním iba na spojoch), preto sa môže používať aj v záťažových podmienkach. Ku každému kusu je pribalený printový výpis z Finál testu, kde si odberateľ môže pozrieť konkrétne detailné parametre toho kusu. Toto sa u iných výrobkov nerobí... Čo mi kolegovia zo zákazníckych opráv povedali, opráv je minimum. Vyrábame to ročne v tisícoch. Čiže, čo sa týka spoľahlivosti, tak dávam ruku do ohňa.. ✔ Zatiaľ... 👀