Obojímu dávám tak rok, dva.
BUM
Moderátor: Moderátoři
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
tak u těch elektrokrámů už ta kolektivní solidarita je, proč asi dost poskočilo povinné ručeníTom82 píše:buď jak píše makak, nebo pojišťovny půjdou jinou cestou: zvýší pojištění všem a všeho, taková kolektivní solidarita vůči solárníkům a elektromobilistům
Jinak tchán si nechal instalovat FVE a po dokončení po něm pojišťovna chtěla RZ, ale ne tu od instalační firmy, ale od nezávislého RT
- kdo prodává přebytky, tak nesplnění provozních podmínek, odstřihnutí FVE nebo dokonce celýho místa od sítě
- kdo jede na zelenej bonus, tak o něj přijde
- pojišťovna neplní
A to už jsou i případy soudů, kde se řešilo vrácení peněz za přebytky a zelenej bonus a vysoký flastry od distribuce a OTE. Můžou až 3 roky zpátky.
Takže následná revize nutná. Intervaly podle nový normy na podnikatelským objektu 2 na soukromým 3 roky. Podle starý normy to bylo pro víc, je nutno se kouknout na dobu platnosti poslední revize.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Tady unikající náplň zrovna vyhořela. Kdyby nevyhořela hned při úniku, tak ve směsi se vzduchem taky exploduje. Máme už zaznamenané případy kdy relativně malá baterka z koloběžky při explozi zlikvidovala celý byt.
https://mega.nz/file/ZxUBmZ4Q#NkmyUxvLF ... omN3GGjvhk
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
teď na mě došel zákazník pitomec že jako teda zehnali nejaký prachy a čekajou na úvěr a pak se má zas začít (s víceméně tak akorát dokundamentacou pro oruad, starou pět let) vystřelovat další dřevosračovová vobří hala za aspoň deset mega a že jako nakonec na to hodlá nechat nasrat todle
tak sem mu na férovku řekl, že to je pyčovina dyž tam má vlastní naprosto nevyužitou trafačku a pokud to chce, tak ať ale počítá se železobetonovou kobkou s vratama jenom ven mimo vobjekt, jinak mu to zhoří jak papírovej čert než vůbec nekdo na služebně vleze do auta
Predsa pozriem a hneď viem.Dekker píše:dost mě překvapuje že to borec přežil ... nebo spíše, že ještě žil když ho vytáhli, co bylo pak v nemocnici se nedovíme
https://www.rouming.cz/roumingKiwi.php?page=Boty
Stavebně oddělená akumulátorovna řádně vybavená je více než vhodná.