Obojsmerny prepinac tlaciarni Maxxtro 9AP252BD
Moderátor: Moderátoři
Obojsmerny prepinac tlaciarni Maxxtro 9AP252BD
1. Dve PC na 1 tlaciaren (oznacenie 2:1 na prepinaci).
Toto funguje bez problemov. Z ktoreho PC sa poslu data, tam sa rozsvieti LED a data idu do tlaciarne.
Druhy prepinac nastavuje timeout po konci vysielania dat z PC - kedy sa tlaciaren uvolni pre druhe PC (0s, 15s, 35s).
2. Dve tlaciarne na 1 PC (oznacenie 1:2 na prepinaci).
Svieti LED pri porte A a funguje len tlaciaren na porte A. Neviem, ako to prepnut na port B.
Funguje to aj bez napajania (zije to z niektorych signalov na LPT), ale ma to aj PS/2 konektor na napajanie cez Y kabel z klavesnice. Bolo mi divne, ze kabel ma zapojene vsetky piny 1:1. Rozobral som prepinac a do procesora su vyvedene CLK a DATA z klavesnice! Takze sa to musi prepinat nejakou klavesovou skratkou - len neviem akou. Manual som nikde nenasiel.
- pocitujlasku
Mne uz sa vsetky tieto rozne switche pletu, ale volaco sa mi mari, ze 2x lavy ctrl, pripadne 2x shift, to boli take dost casto pouzivane skratky.
niektore tusim vyuzivali scroll lock, bud len tak, alebo zase v kombinacii bud ctrl, alebo shift.
Nasiel som, ze nieco podobne robil ATEN - AF-142, ale ten nema PS/2. Prepina sa to cez LPT z PC nejakym SW. Vo verzii pre DOS sa to prepina Alt+LeftShift+A alebo Alt+LeftShift+1, resp. Alt+LeftShift+B alebo Alt+LeftShift+2. Pripadne este s Ctrl. Samozrejme, ze to tu nefunguje...
Inak ma to vnutri piezo pipac, asi na signalizaciu prepnutia.
- pocitujlasku
nepotrebuje aj tento nejaky ten ovladaci sw? Ano, po prepnuti to pipne.
- pocitujlasku