Až si zase budete stěžovat

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rnbw

#31 Příspěvek od rnbw »

Odporucam nastudovat pojmy korelacia a kauzalita.
Celeron

#32 Příspěvek od Celeron »

Jsem penzista, řidičák na auto jsem měl ještě mě nebylo 18 let (byla tam poznámka "platí od dd.mm.rrrr"). Profík nejsem, pokud se nepočítá 30 let přemísťování osobákama jako OSVČ. Za tu dobu jsem měl potupně 8 aut. Co to sleduju jsem najel 900 - 950 tisíc km. A nebudete tomu věřit, nikdy jsem nebyl účastníkem mnou zaviněný dopravní nehody. Akorát mě 3 x někdo bouchnul na parkovištích a jednou jsem na ledu skončil ve škarpě skoro bez škody. Nikdy jsem nepřišel o ani jeden bod, pokutu jsem platil za celej život 2x.
Doufám, že mi to tak ještě dlouho vydrží.
V ulici máme exota 35 let, kterej rozseká 2-3 x ročně auto, věčně je bez bodů a už taky seděl přes rok za bouračku.
Extrémy, co?
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
matahari

#33 Příspěvek od matahari »

To už jenom otázka času, kdy budeš mít reakční čas šneka a než pojedeš na hřbitov zametat listí, tak bude muset přiběhnout EKKAR s kladivem, abys mohl vyjet aspoň z garáže.
TAKJAN

#34 Příspěvek od TAKJAN »

Jako důchodci s BMW (v superstavu), do bawa jsem skočil rovnou z Š100LS, se mi některé příspěvky vůbec, ale vůbec nelíbí. Řidičák 52 let, jeden ťukánek s blbě stojící avií, 3x pokuta rychlost..
matahari

#35 Příspěvek od matahari »

Jako šnek běž rovnou odevzdat řidičák a nech se jen vozit. A kde bereš na provoz takového auta, protože z toho EKKARa jebne.
DukeNuke

#36 Příspěvek od DukeNuke »

Řidičák od 1982 (fechtl), vojenské "C", 10 let za kolečkem jako profík. Jedna nezaviněná nehoda. Pokuty dvě, jedna za parkování (nevšiml jsem si blokového čištění), druhá za rychlost (úsekové měření na D1 v opravě, na 80 mi naměřili 82 :-) Bez štípance na vložce (pro ty kdo pamatují), celou dobu bez ztráty bodu. Profesák jsem vracel cca před pěti lety, bylo mi jasné, že tak se už živit nechci.
Osobně jsem pro razantní zpřísnění. Např. způsobení nehody se smrtelným následkem - zákaz řízení doživotně. 3x nehoda se 100% zaviněním - bez řidičáku na 10 let. Atd.
Prodloužená reakční doba není žádný ukazatel. Lze to řešit delší vzdáleností od vozidla jedoucího před. Daleko horší mají reakční dobu ti, co sjíždí mobil, či sledují film, ač by se měli plně věnovat řízení.
doktor365

#37 Příspěvek od doktor365 »

DukeNuke píše:Profesák jsem vracel cca před pěti lety,
Jak jsi ho vracel, vždyť je normálně zapsaný v řidičáku. Žádná kartička to není.
DukeNuke

#38 Příspěvek od DukeNuke »

Měl jsem ještě kartičku. A předtím papírák s kolonkami na razítko.
Bylo to nějak v době, kdy to přecházelo na řidičák, tak je to možná dýl.
vrky

#39 Příspěvek od vrky »

Zajímalo by mě proč u zemřelého bude nařízena soudní pitva.
TAKJAN

#40 Příspěvek od TAKJAN »

Vůbec nejezdím jako šnek, naopak. To jako s 300HP mám jezdit krokem? I když někdy si člověk jen tak bublá těch sedumdesát skoro na volnoběh. Nikdo v rodině nedodržuje rychlost, nepoužívá pásy atd. Prostě musí vědět co si muže dovolit. Kolem školky třeba krokem. Ale jinde ne. Je to jen buzerace. Pokuty za parkování nepočítám. Jo, body jsem si nedal žádný.
Yarda1

#41 Příspěvek od Yarda1 »

Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
DukeNuke

#42 Příspěvek od DukeNuke »

TAKJAN píše:... nepoužívá pásy atd....
Ono se ti to jednou vymstí Jaromíre. On to nemusí být bůhvíjaký náraz, aby ti vyletěl airbag a dal ti po přesdržku.
EKKAR

#43 Příspěvek od EKKAR »

DukeNuke píše:
TAKJAN píše:...
Ono se ti to jednou vymstí Jaromíre. ...
Jseš vedle, DukoFňuku - Takjan NENÍ Jaromír.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
DukeNuke

#44 Příspěvek od DukeNuke »

To jsem si jen vypůjčil hlášku z filmu Vesničko má, středisková :-)
A tam se to Jaromírovi vymstilo. I když to na funkci nemělo vliv :-)
doktor365

#45 Příspěvek od doktor365 »

DukeNuke píše:tak je to možná dýl.
To bude hodně dýl. Mám to taky od prvopočátku.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“