Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Hill píše:To je asi tak, jako proč se kozačky obouvají na nohy?
lesana87 píše:Aha, na nohy říkáš? Tak proto na mě v zimě lidi tak divně čumí.
Někdy důvodem takovejch pohledů může bejt obdiv, jindy zase údiv nad tím, že si danej oděvní doplněk vezmeš na sebe, i když příslušnou část těla vůbec nemáš - jako příklad uvedu bezhlavýho jezdce v klobouku nebo jedince s náušnicí v nose případně pupku ... S těma kozačkama to může bejt podobný ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
PotPalo píše:Ja by som zaviedol tri skupiny, nech sa to nepletie: muži, ženy, všetko ostatné. A rozhodovala by biológia, nie kto si čo o sebe myslí.
To máš blbý, když se narodila jako žena. On totiž šéf boxerské asociace, který ji diskvalifikoval nepředložil OV žádné důkazy. Nepředložil je vůbec nikomu. Jen jí tři dny potom, co porazila ruskou boxerku, diskvalifikoval. Ano, je to Rus.
ta boxerka se narodila jako klasická žena se všema zevníma pohlavníma znakama, dokonce může i otěhotnět, jen si hold příroda udělal srandu a má chromozomy XY což se odráží na vzhledu a podobně. Taková určitá forma hermafrodita bych skoro řekl.
Legálně by ji mohli vyhodit leda na testech dopingu kdy by se ukázala mnohem větší hladina testosteronu, ale tam by se ona zase mohl odkázat, že nic nebrala jelikož je to u ní přirozená a genetikou daná hladina
Je otázka, jestli bude chtít MOV a sportovní federace jít jen na úroveň testů hladiny testosteronu, nebo jestli půjdou až na chromozomální level. Tam zcela určo neprojde, protože je XY ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Dekker píše:Legálně by ji mohli vyhodit leda na testech dopingu kdy by se ukázala mnohem větší hladina testosteronu, ale tam by se ona zase mohl odkázat, že nic nebrala jelikož je to u ní přirozená a genetikou daná hladina
Jenže právě u bojových sportů se vyšší hladina testosteronu bere jako výhoda, a pokud ji on/ona/ono skutečně má, tak ho/ji/to toto prostě diskvalifikuje z férové soutěže v ženské kategorii, bez ohledu na zavinění či nezavinění.
Na vědeckém kongresu ubytují ruského a britského vědce na jeden pokoj. Ráno najdou Rusa pod oknem mrtvého.
Angličan podal tuto výpověď: „Večer jsme šli normálně na večeři. Já jsem se najedl a popil trochu whisky, jak je v mé zemi zvykem, no a on se ožral jako dobytek, jak je v jeho zemi zvykem. Pak jsme šli do pokoje, já jsem se svlékl do pyžama, lehl do postele a šel spát, jak je v naší zemi zvykem, no a on si lehl oblečenej a přikryl se kabátem, jak je zvykem u nich. No a pak někdo zaklepal, já jsem vstal, vzal si župan a šel otevřít, jak je v naší zemi zvykem, no a on vzal ten kabát a vyskočil z okna, jak je v jeho zemi zvykem.”