N: Trafa, stykače, jističe, elektromotor...
Moderátor: Moderátoři
N: Trafa, stykače, jističe, elektromotor...
Můj taťka tam nashromáždil kde co, i mimo svůj obor.
Taťka už dlouho není, takže je to všechno vlastně máti, ta už nic moc nezvládá. Snažím se jí přilešit k důchodu.
Takže jsem tam našel různé věci:
1. 1f trafo 100VA, primár 380/220/0V, sekundár 24V. Třeba 100 Kč
2. Trafo 1f 500VA, primár 380V, sekundár 220V. Třeba za 200 Kč
3. Větší množství stykačů, nějaké 3f jističe, 3f fíčko (asi 100mA, zapomněl jsem si to poznačit), nějaké R100 apod. Cena za vše 250 Kč
4. Elektromotor asynchronní, 5,5 kW, ΔΔ220/Δ380V, 2800ot/min, patkový. Cena třeba 700 Kč.
Kdyby někdo chtěl všechno, tak třeba za 1000 Kč.
Po Brně jsem částečně schopen dovézt.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
-
petrfilipi
A kutilmile - nelituju tě
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Ptal jsem se syna co říká na ten motor a on že pokud je funkční tak že jej bere.
Takže více přes SZ ale až zítra, dnes jsem ještě od rána skoro nic nejedl, zubařka mi trhala najednou 4 zuby před pár dny a také se musím osprchovat a už jsem zralý do postele.
Každopádně se ozvi, domluvíme se na předání a pod.
A vůbec mi nevadí, když se o penězích domluvíme až poté, co si motor doma v klidu odzkoušíte.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Díky Habešane i za SZ! 500VA je málo, šiklo by se 800 až 1000VA. Zatím opravuji zdroje přes nějakýho russáka, podle sloupku cca 350VA. Na nezatížený pulzní zdroje to stačí, na aktuální problém s čínským řízením MOTu bodovky je nepoužitelný.Habesan píše:Možná by se hodilo Celeronovi, pokud se dá používat jako oddělovací.Michal22 píše:2. Trafo 1f 500VA, primár 380V, sekundár 220V. Třeba za 200 Kč.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!