eagle 6.6.0
Moderátor: Moderátoři
*-im je myslené výrobcom globálne, nie tomuto konkrétnemu.
Viem, niekedy sa skrátka nesprávne vyjadrím, sloh mi nikdy nešiel.
Mimochodem, malé OT ke Tvému podpisu. Pečlivě třídím odpad, papíry, plasty, vše do správných kontejnerů.
Jenom to víčko vždycky utrhnu, odstraním ten otravný kroužek z hrdla láhve a ostentativně hodím na zem, ať jsem kdekoliv. Pomateným ekoteroristům navztek. Takovou hovadinu nelze podporovat.
Niekedy to automaticky upravia aj dosť nezmyselne, aj tam kde netreba, kde nieje odmaskovaná plôška. Potom dosť ďaleko okolo prekovov chýba popis a vyzerá to dosť debi|ne, ako aj na tejto doske:
@PotPalo, jinak hezká ukázka toho, že je potřeba kontrolovat jestli popis není v prokovu...
- martinkopp
.
Případně, dá se to obejít samostatnými objednávkami, i když budou ze stejného e-mailu ?
.
Nebo za tu nízkou cenu je jenom první destička pro jednoho zákazníka a všechny ostatní jsou dražší, bez ohledu na to, jestli jsou objednané najednou nebo postupně ?
- martinkopp
- martinkopp
Mistr světa v neschopnosti, z tebe musej mít v práci radost.makak píše:To je určitě možné. Já bych byl velmi vděčný alespoň za informaci, jak to bylo včera i s vědomím, že může dojít ke změně.martinkopp píše:... Oni ty podmínky neustále mění, co platilo včera dnes může být úplně jinak.
Za asi minutu jsem na jlcpcb nahrál 5 desek po 5 kusech a okamžitě viděl kolik to stojí. Doufám že se bavíme o této firmě - neobtěžoval ses uvést kde chceš objednávat. První deska v objednávce je za akční cenu ($2) ostatní za vyšší cenu (například dvouvrstvá za $4, šestivrstvá za $60 apod) Nikdo ti do PC nevidí, takže nikdo neví jaké desky a v jakém počtu chceš dělat a tedy jakou cenu za to budou chtít.
Z uvedeného plyne, že je výhodnější tam nahrát v rámci jedné objednávky 6vrstvou desku jako první a budeš ji mít za $2 a za dvouvrstvé zaplatit $4 než opačně. A takových všelijakých podmínek tam mají asi milion. Pokud si objednáš desku znova, zaplatíš znova poštovné, takže to u dvouvrstvých vyjde nastejno. Nevím jestli to mají nějak omezené, ale 2.9.2024 jsem zadával zmíněné 6 vrstvé desky za $2 a dnes by mi ji za stejnou cenu vyrobili znovu. Ale nemyslím si že číňani jsou úplní idioti, takže pokud bys takhle chtěl vyrobit 1000 desek, tak by ti to nejspíš zařízli ručně.
Napsání tohoto textu mi trvalo několikanásobně dýl než zjištění ceny za desky. Tak nebuď línej a vyzkoušej si to se svými deskami sám.
Klidně mi vynadej, z Tvého pohledu máš naprostou pravdu. Jenom ta situace je malinko jiná.martinkopp píše: Mistr světa v neschopnosti, z tebe musej mít v práci radost.
Za asi minutu jsem na jlcpcb nahrál 5 desek po 5 kusech a okamžitě viděl kolik to stojí...
1. Nemám čím to zkoušet, ty desky teprve plánuju namalovat a byly by dost odlišné právě podle toho, jestli by se vyráběly v Číně, nebo primitivní technologií v ČR (plosnaky.cz).
2. Snaha nevymýšlet trakař, ale zeptat se někoho, kdo má s danou věcí zkušenost, nemusí být vždy příznakem neschopnosti. Elektronikou jsem se nikdy neživil, je to jenom hobby.
3. Minutu Ti to trvalo právě proto, že už to umíš, máš tu zkušenost, dovednost. Pokud se o to budu pokoušet já, zabere mi to dva dny, než se v tom zorientuju a prozkoumám všechny souvislosti. Takže se vyplatí předem zjistit, jestli to má smysl.
.
V každém případě děkuju za ochotu poradit i investovaný čas a námahu. Tím spíš, že to vypadá nadějně. Jestli stojí deska 2 nebo 4 nehraje roli, šlo mi o to, aby to nevyskočilo na mnohonásobek. Tohle je v pohodě, stačí mi základní 2 vrstvy.