je možné dát větší HDD do Panasonic?

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Celeron

#16 Příspěvek od Celeron »

Podobnej problém jsem řešil před pár lety se HDD/DVD Soňákem. Mám HDD jen 160GB. Ještě existoval ten samej model s 250GB a 500GB, nebo tak nějak. Protože mám známýho v Elvii, co zastupuje Sony v ČR, tak jsem se ho ptal, zda by šlo osadit větší disk. Originál Sony v servisu byla raketa asi 3 x víc peněz než stejně velkej disk do PC.
Pak je ještě druhá možnost, dát tam jakejkoliv větší disk ale je nutný pomocí servisního dálkovýho ovladače přepsat pár parametrů a nakopčit z CD FW. Už jsem to měl vyjednaný, že s tím do Prahy do Elvie zajedu ale do toho přišla informace o přechoddu na DVB-T2 a tím pádem to s tunerem DVB-T nemělo perspektivu.
Z toho Soňáka šlo udělat normální DVD spustitelný na jakýmkoliv jiným DVD nebo PC. Pokud mělo video na HDD míň než 4,7GB, tak to byla otázka 6-7 minut, pokud byl záznam delší, tak to přepisovalo a komprimovalo aby se to na DVD vešlo v reálným čase přehrávání, takže 1,5-3 hodiny.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
ok1hga

#17 Příspěvek od ok1hga »

judeware píše:Šlo by to oklikou bez vrtání ve stroji, ale té práce! :oops: Z příslušného záznamu udělat "legitimní DVDčko" (DMR-EX87 je "kombík"?) přímo na onom přístroji (záznam z disku -> DVD video). Pokud tedy dovede záznam na DVD±RW. No a pak pořízené médium zpracovat vhodným nástrojem v PC. Ale je to jen hypotéza. :)
. . . ale dříve jsem to tak dělal, dokonce ty filmy které byly nahrány z televize i s reklamami, šly prostříhat a ty reklamy odstranit. Docela slušně na tom šly dělat střihy a prolínání,
jenže mi ten stroj teď nefunguje, odešel zdroj a kdovíco ještě . . .
jasnap

#18 Příspěvek od jasnap »

Už několik let mi tu leží DMR-EX67 a má chcíplé DVD, HDD chodil. Jestli z toho chceš složit něco fungujícího - je Tvůj. Můžu Ti ho hodit na 019.
ok1hga

#19 Příspěvek od ok1hga »

jasnap píše:Jestli z toho chceš složit něco fungujícího - je Tvůj. Můžu Ti ho hodit na 019.
máš SZ !
Vláďa
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “