Poptávám výrobu přístrojových štítků
Moderátor: Moderátoři
- martinkopp
- RX-20
- Doporučuje se dohled moderátorů
Zkusím jim napsat. Ten popis "produktu" tam je dost zvláštní:martinkopp píše:Já používám tyhle https://etikety.heureka.cz/rayfilm-r055 ... /#prehled/ ...
Popis produktu
Rayfilm Synthetic etikety pro počítačové tiskárny a kopírky Vám dávají možnost využití všech jedinečných vlastností fólií, jakými je průsvitnost, kovový vzhled, venkovní použití, trvanlivost a stabilita. Ideální pro použití v oblasti průmyslu.
Označení: R0555.1123G
Rozměr: 210 x 297
Barva: stříbrné
Druh: matné polyesterové
Počet etiket: 1
Balení: 10 archů
Popis: Bílé přilnavé fólie pro laser tiskárny. Pro hladké povrchy, kdykoli přemístitelné, neroztržitelné, pro venkovní použití.
Tiskárna: laser
Předně proč to je "produkt" a není to "výrobek".
Za druhé, v popisu "produktu" uvádějí, že ty štítky jsou průsvitné s kovovým vzhledem, stříbrné a současně bílé
- RX-20
Toto je zajímavé. Koncem 90-tých let jsem sháměl výrobu etiketek pro výrobky. Postuoně jsem dorazil až do pražských Malešic kde sídlila fiirma která vyráběla holografické samolepky a holografické obrazy, které vypadaly jako 3D. Akorát cena byla poněkud vyššíkejki píše:Něco takové popisují tady.
- martinkopp
Nalep si kus průhledné isolepy na alobal a dostaneš vlastnostmi něco podobného jak zmíněná fólie. Na podhled to vypadá jako hliníkový plech, pokud to položíš vedle něj, nepoznáš že to není taky plech. Takže ještě jednou aby nedošlo k nepochopení, není to průsvitné ani bílé.RX-20 píše: Předně proč to je "produkt" a není to "výrobek".
Za druhé, v popisu "produktu" uvádějí, že ty štítky jsou průsvitné s kovovým vzhledem, stříbrné a současně bíléTak jaký teda vlastně jsou?
Polemiku nad důvodem proč to ten který prodejce nazývá produktem, výrobkem, zbožím atp. bych si dovolil ponechat bez dalšího komentáře.
- RX-20
Polemika o tom co je výrobek a co produkt je také zajímavá. Zjistil jsem, že nejsem první, kdo se na to ptá. Před dost dlouhou dobou to rozebral na české Vikipedii nějaký profesor ze Žižkovské Sorbony v Praze. Ten jeho výklad je fakt teda docela výživný.
Objednal jsem jeden metr té holografické folie (viz nahoře) na otestování. Vyzkouším a dám zprávu, možná i foto výsledku bude, když se zadaří vyfotit. Hologramy se blbě fotí.
- martinkopp
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!