Baterie do vrtaček

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
souba

Baterie do vrtaček

#1 Příspěvek od souba »

Neví někdo kde opravují baterie do vrtaček ?
Díky za každou informaci.
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Repase dělá v Hradci Kr. GES.
..to bude jen ňákej odpůrek
EKKAR

#3 Příspěvek od EKKAR »

Fulgur-Batman (dělají na zakázku kompletní repase aku-packů) anebo přímo ve Slaném v bývalé továrně BATERIA - zkus jejich weby.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
souba

#4 Příspěvek od souba »

Díky asi nejlepší bude Slaný.
Pošlu dotaz.
Sendyx

#5 Příspěvek od Sendyx »

Zvaž, jestli to stojí za to, a hlavně žádné levné články. Jedni šejdíři ze Zlínska používají noname články, které se dokážou samy vybít za 48 hodin. V AEG profi a Hilti bývaly takové hodně škaredé průmyslové články, balené v papíru, a měly neuvěřitelnou výdrž a snesly hodně.
Killroy
Moderátor

#6 Příspěvek od Killroy »

Repase GES Hradec používá Sanyo články.

Killroy
EKKAR

#7 Příspěvek od EKKAR »

Jenže dneska SANYO, SONY nebo PANASONIC - všecko je to stejně Fabriqé au China... Dobré bývaly články SAFT, používal jsem je jako modelář do elektro-FSR lodí. Byly sintrované a i když je nešlo udržet v ruce, jak žhavily, v pohodě 10článkový akupack 1700mAh nastartoval "šádynu"...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Sendyx

#8 Příspěvek od Sendyx »

Sanyo dělá více řad článků, v profi vrtačkách bývaly buřtíky 1700mAh. Není to tak dávno, kdy mi jeden hoch tvrdil, že sežene stejný buřtík 4600mAh. Sehnal, ale po třetím nabíjení vytekly...
Killroy
Moderátor

#9 Příspěvek od Killroy »

EKKAR: úplně pravda to zase není, ale tady to asi nevyřešíme. Ne všechno co je v tomto směru z Číny musí být špatné. Existuje něco jako měřítko kvality 1-3 a hodně záleží na tom do čeho se to tam dělá, kdo je zadavatel a vůbec vlastník té výroby. Pořád se dá mluvit o značkových článcích a jejich bateriích jejichž výroba je i tam pod tvrdým dohledem a výsledek je kvalitativně o kus dál než to no-name co se dá najít v každém levném nářadí. Ono je vůbec rozhodující co to tam má souba vlastně za šunku a zda se mu vyplatí to vůbec repasovat. Myslím aby to neměli v Baušmejdu za půl ceny nový. Co se týče zelených Saftů, tak ty byly opravdu výborný a modeláři na ně nedali dopustit. Já jsem je používal na noc na ryby a vydržely mi bez problémů svítit do rána..

Killroy
rnbw

#10 Příspěvek od rnbw »

V Cine sa robi kopa vecim a mnohe z nich su kvalitne. Od toho sa odvija cena.
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Mourek »

Dal jsem za výměnu článků zhruba tolik co za nové nářadí a vyplatilo se. Dnes s novým nářadím i značkovým (Bosch šroubovák) dostaneš trial verzi baterek a vyplatí se nechat si je vyměnit.
rnbw

#12 Příspěvek od rnbw »

Ked su ostatne casti kvalitne a v poriadku, tak sa to oplati. Moze to mat potom lepsiu vydrz ako nove.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“