Pokáč?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
mi-ro

Pokáč?

#1 Příspěvek od mi-ro »

Byly doby kdy jsem nesnášel zelenýho skřeta Alzáka. Dnes mu úspěšně konkuruje Pokáč. Sorry je to asi OT téma ale já už fakt musel. :D
..to bude jen ňákej odpůrek
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Jo, chová se jako by si neuměl vydělat jinde. Hnus, velebnosti. Za to komu se prodal by zasloužil nakopat do (_!_) zepředu ....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Pikofarad

#3 Příspěvek od Pikofarad »

Kočka co s ním zpívá je pohledná,vybalancuje to že Pokáč moc fotogenický není.Partners banka funguje bezva a to je hlavní.Horší je to z tím mamlasem z reklamy FIO
keemo

#4 Příspěvek od keemo »

Bych mu to ukulele omlatil o hlavu...
Ruprecht

#5 Příspěvek od Ruprecht »

Složenky se neptají
Když promluví, tak buď kňučí, nebo lže.
Hill
Administrátor

#6 Příspěvek od Hill »

Nemůžu odsoudit Pokáče, umí něco, co mi nejde.
Reklamy dělali a dělají i slavnější celebrity. Herci, zpěváci, sportovci, dokonce i Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Štěpánka Hilgertová...
Každého z nich musel někdo oslovit - a zaplatit tak, aby nešlo odmítnout.
Byl jsem jednou u natáčení reklamy jako pohotovostní elektrikář - celková stopáž 20 sekund, nakonec zkrácená na 15 pro neskutečnou dřevnatost herečky, se natáčela plných 9 hodin! A vysílala se třikrát, protože byla tak blbá, že za ni zákazník odmítl dál platit.
Nevím, kolik za to dostali ti dva herci, či dokonce jen jeden, ale rozhodně to nebyly tak rychlý prachy, aby jim je záviděli i závistivci od přírody.
Ale pořád je to lepší, než sbírat lajky, jako třeba influencerka Chloe Lopez, která si v obchoďáku stáhne kalhotky, pohodí je do regálu s pečivem a uteče. Ale nezapomene se u toho nechat natočit. Do některých řetězců už nesmí, v dalších ji asi ještě neznají...

Jo, a Pokáč? Dokud jsem neslyšel jeho první písničku, jak z Nashville, jo tuhle, asi bych o něm dodnes nevěděl. Je dobrej. A, kdyby mu v reklamě nedali volnou ruku, ať si popěvek dotvoří sám, dopadlo by to daleko hůř.
EKKAR

#7 Příspěvek od EKKAR »

Bejt dobrej ještě neznamená, že se musí prodávat se jako poslední příslušnice nejstaršího řemesla. Dotyčná "banka" holt musí přeplatit někoho, kdo k ní přitáhne lidi, protože ač neumí nic jinýho než ostatní "onlajnbanky", její "zakladatel" jakožto investiční společnost zrovna nejlepší pověst nemá. A než se rozjede flame, mám s jejich "finančním poradenstvím" nedobrou zkušenost přímo z blízký rodiny. Nevím, kdo u tohohle novotvaru drží finanční "kasu" (kdo je skutečným majitelem a držitelem bankovní licence), ale prostě nedal bych si k nim ani kapesný pro cestu na Kladno ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Celeron

#8 Příspěvek od Celeron »

Hill píše:dokonce i Arnold Schwarzenegger,
Myslíš ty jeho reklamy pro Lidl značku Parkside? Ta je udělaná tak, že nejspíš ani neví že nějaká Parkide existuje. Hlavně že to sype.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
matahari

#9 Příspěvek od matahari »

A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci ...
mi-ro

#10 Příspěvek od mi-ro »

Ty potvory vám vlezou všude. A strašně rychle se množí. Já je chytám. Zrovna včera jsem chytil dva.
..to bude jen ňákej odpůrek
tomasjedno

#11 Příspěvek od tomasjedno »

A co s nimi děláte, když je takhle chytáte?
ransom

#12 Příspěvek od ransom »

Většinou je zahazuju. Ale mám švagra, a ten si je nechává na chov.

Míval jsem rád Čechomor, když začínal. Později zkomerčněl a nakonec to dorazil reklamou pro Kaufland. Ale začali mě srát už před tím.
Naopak reklama pro slovenský kaufland mi nezprotivila Družinu. Tu mám rád furt.
Pokáče neznám, vím jen že nekdo takovej existuje. A reklamy mě míjí. Neposlouchám rádio, nečumím na debbilizátor.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
petrfilipi

#13 Příspěvek od petrfilipi »

Chlapi, nechcete to nechat na Pokáčovi? Není to žádný blbec a když se rozhodl jít s obličejem na trh tak určitě věděl, co dělá. Jeho písně mají (IMHO) hlavu a patu a takový "Matfyzák na discu" točený v Dejvicích na ČVUT je fakt boží.
MetrickyZavit

#14 Příspěvek od MetrickyZavit »

náhodou..v reklame na Parkside sa hovorí, že všetko, čo som získal, je vďaka sile v mojich rukách... v hlave toho veľa netreba.. :D
monterjirka

#15 Příspěvek od monterjirka »

Díky že jste mi potvrdili, že nejsem sám koho ta reklama vytáčí!
A ještě o něco horší je ten sprostý lhář z KLIKu
A tam asi padl pořádný úplatek, když tuhle lživou reklamu odmítá řešit Rada pro reklamu!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“