Pokáč?
Moderátor: Moderátoři
- scorpions-cz
Zato, když je ta reklama naprosto bez nápadu a blbá, neprovokuje, postrádá český vtip či recesi, aby se někoho nedotkla, prostě kolem mne nějak bez zapamatování propluje. Nebo ještě líp, někde se něco zachytí a způsobí, že do inzerovaného obchodu nevstoupím, nebo inzerované zboží nekoupím. Účinek přesně opačný, než autoři zamýšleli.
Bohužel spousta inteligentních a vtipných reklam, i když jsem na ně taky nikdy nezareagoval, jako správný konzument té správné cílové skupiny, zmizela v tichosti jen pro něčí tupost - onálepkovány jako genderově či rasově nekorektní, či nabádající děti k poškozování cizích věcí (viz Fidorka kontra airbag).
Jen jediná přežila desetiletí: "nene, já nemusím, já už ho vídím!"
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
A už na ně účinkují i reklamy naprosto bezzubé, neprovokující, prostě jak za Pana Vajíčka.
A trefil hlavičkou o hřebíček.scorpions_cz k tématu píše:A teď upřímně, kdyby někomu z vás nabídli takový prachy ze reklamu ( a nebudou malý) kdo by to odpískal, kdo by řekl že v kolbence má dost a ty prachy nechce.
Proč by tady měl oslovený trucovat "protože nechci"?
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Nemusí, ale může a asi s tím nemá problém. Nechápu tu potřebu ho za to soudit.EKKAR píše:Bejt dobrej ještě neznamená, že se musí prodávat se jako poslední příslušnice nejstaršího řemesla....
Ono se to od pásu v Kolbence a z hospody u píva dobře pindá o "zásadách" a podobně.
- jardafiala