Pokáč?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
MiraSt

#31 Příspěvek od MiraSt »

Co mě zajímá, si nahraju na disk u STB. Reklamy pak přeskočím a rázem mám pořad kratší o 20 (?) minut. Navíc ušetřím elektřiny (!). Doporučuju.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
dvorak

#32 Příspěvek od dvorak »

Do mobilu mi pořád leze reklama Hledáme elektrikáře do Německa, plat 6.500 Euro mesicne. Má někdo zájem?
rezis

#33 Příspěvek od rezis »

jirka5 píše:Pikofarad: "Jen grep a pivo" :D :D :D

Ale máš pravdu, ten pán by měl co nejdříve navštívit svého obvodního lékaře, nechat si udělat preventivní prohlídku a naspsat doporučení na odborná vyšetření.
Ten pán je docela známý sládek. Tedy on je ten kdo může za chuť piva aktuálně Bernard. To, že není mediální hvězda je druhá věc.
Internet - metla lidstva
EKKAR

#34 Příspěvek od EKKAR »

Za tu barbařinu by mu měli odebrat sládkovský "papíry" ....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
sis2

#35 Příspěvek od sis2 »

Každý svého štěstí strojvůdcem! Nechal ze sebe udělat k*k*ta...
jirka5

#36 Příspěvek od jirka5 »

rezis: Tak on je to tedy opravdu sládek! Ja jsem si myslel, že je to chlápek vytažený z barrandovského komparsního rejstříku...... :o , nicméně moje doporučení platí :lol: :lol: :lol: .
Hill
Administrátor

#37 Příspěvek od Hill »

jardafiala píše:...K Hillově fotce - doteď jsem byl přesvědčený, že drží prázdný půllitr a nějak jsem neřešil proč je prázdný.
Vaše starosti tak mít, tak, abyste to zbytečně neřešili: není to půllitr, ale čvrtlitrák na kafe, který jsem s vypískovaným podpisem dostal k nerozeninám v roce 2008. Trochu divná by v něm tehdy byla i ta lžička, dnes už jsou tací, co si lžící zamíchají do piva kdeco, jsme přece ve vláknu o reklamách.
Při mé spotřebě do 10 piv za rok by byla velká klika, mě s pivem vyfotit.
ransom

#38 Příspěvek od ransom »

Já myslel, že to je zavařovačka s povidly a vedle v pěsti lžíce.

Když tak čtu příspěvky, já snad začnu koukat na televizi. Přicházím o tolik zajímavého...
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Hubert_79 »

Nedělej to. Pro začátek si třeba pust nějaké "hitrádio"; chuť na podobnou zábavu v TV tě přejde velice rychle :)
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
ransom

#40 Příspěvek od ransom »

Hubert:
To já přeci vím. Vždycky když se dostanu někam, kde nějaké to rádio hraje, řeším sociologický oříšek: Kdo to proboha vydrží poslouchat celé dny? A ono je to opravdu baví!
Ta směs nemuziky, hloupě tlachajících moderátorů, ještě hloupějších posluchačů volajících do vysílání, a vřeštících pitvořivých reklam, to vyloženě vyvolává otázky po smyslu bytí. Ale když se rozhlédnu okolo po dílně nebo po stavbě, všichni jsou spokojeni. Takže to tak nejspíš je správně.

Kdysi v letech devadesátých mě hrozně bavily geniální skeče v České Sodě, které byly celé postavené na parodování aktuálních televiznich reklam. Ale kdo nezažil tu dobu, kdy reklamy vtrhly na obrazovky nepřipravených diváků, kdo ty konkrétní reklamy neměl nakoukané a zažrané v paměti, nepochopí z těch skečů zhola nic. Proto mám obavy, že ignorováním televize přicházím o materiál potřebný pro případ, že by někdo na tuhle tradici hodnotně navázal.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Hubert_79 »

Rádia jsem zažil mnohá, když jsem ještě cestoval po poštách coby střídač. Ti lidé už to nejspíš vnímají jen jako kulisu; ovšem běda, když ta kulisa vybočí z nějakého mustru komerčního rádia (=třeba když jsem to přeladil). To hned zaznamenají. Každopádně v kategorii 30+ bezpečně vedl Impuls, mladší Evropa 2 nebo City. Ta Evropa 2 je "zajímavá" jednou věcí, a tou je děsný zvuk. Asi takový, jak když nahraješ kazetu a přepískneš to s nastavením úrovně. Na nějakém tranďáku dobrý, ale na lepší aparatuře je to neposlouchatelné.
K parodování reklam - ona i reklama umí být vtipná a nápaditá. Ne "bóbika", kde nikdo neví, na co to zrovna byla reklama. Ale třeba tahle reklama je vtipná. Taky už poněkud letitá...
jirkati

#42 Příspěvek od jirkati »

Tak postupně:
Pokáč v rozhovoru pro přílohu PRÁVA asi před rokem prohlásil, že ho nikdo do reklamy nedostane. Zřejmě vyznává slogan "Změna je život" a nějaký článek, který autorizoval, je mu ukradený. Žena měla včera v podvečer vyjímečně puštěnou nějakou českou TV stanici, tak jsem Pokáče v reklamě viděl. Nebylo to úplně hloupé, aspoň to neuráželo diváka.
Už nejméně 15 roků jsem neviděl žádnou variantu českých televizních zpráv, takže reklamy před nimi a po nich mi zcela unikají. A kdyby nebyly každý večer hromady detektivek tak nevím, na co by žena koukala. Já sedím skoro každý den, když nesedím u vysílače, od cca 19 hod. u PC a televizi mám za zády. Otočím se až ženě skončí přiblblá Kůstka (Sběratelé kostí) a přepne na zvěrolékaře Pola.
Ráno, po šesté hodině, si pouštím slovenskou stanici Senzi, kterou prokládám do půl osmě třemi stanicemi Šlágr, slovenskou stanicí SPARK, případně i A11. Tam ale Pokáč ještě neproniknul. :D
EKKAR

#43 Příspěvek od EKKAR »

ransom píše:....
Kdysi v letech devadesátých mě hrozně bavily geniální skeče v České Sodě, které byly celé postavené na parodování aktuálních televiznich reklam. ...
Nejvíc mě osbně v Český Sodě dostala reklama na prací prášky "Myčum" a "Nový Árijec" s tenkrát ještě relativně k světu vypadající Žilkovou a pak Šteindlerova und Čtvrtníčkova masakrální parodie na "Škodu Henlajn" ... Mimo Sodu pak byla těžkou ráží reklama na Antirezin ("...až to maminko budu natírat příště ...").
Hubert_79 píše:...
K parodování reklam - ona i reklama umí být vtipná a nápaditá. Ne "bóbika", kde nikdo neví, na co to zrovna byla reklama. ...
Na Centrum.cz, kdybys náhodou nevěděl.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ransom

#44 Příspěvek od ransom »

EKKAR:
Já miluju profesora matematiky v koncentračním táboře. Dokonce se o tom prý kdysi velice pochvalně vyjádřil štáb německé státní televize, který po světě sbíral perličky na téma Jak si z nás dělají srandu jiné národy. Po plastikovém esesáčkovi zdarma na závěr se prej skoro pochcali.
Ještě se jim libil polský Grzegorz Brzęczyszczykiewicz. Urodzony - Chrząszczyrzewoszyce, powiat Łękołody.

https://youtu.be/AfKZclMWS1U?si=I562E_K--VZm5Fuc

Jirkati:
Když to je těžký. Nejdřív člověk bez přemýšlení veřejně vyhlásí, že neexistuje suma, za kterou by vykouřil bezďáka na hajzlu v podchodu u nádraží. Jenomže pak se podívá do kufru s balíčkama bankovek, chvilku zvažuje pro a proti, pak se otočí a jde do koupelny pro ústní vodu.

Hubert:
Pro mě jednoznačně nejvíc inspirativní zážitek bylo Rádio Kiss.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Hubert_79 »

EKKAR píše:kdybys náhodou nevěděl.
Samozřejmě, že věděl. Ale budu dělat jako že nevěděl, ať si můžeš připadat důležitěji.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“