Zapojenie 2 vystupy - 1 repro
Moderátor: Moderátoři
-
danyboy
Zapojenie 2 vystupy - 1 repro
je to vlastne to maximalni co z toho muzes dostat, proto nelze pouzit dalsi dva kanaly pouzit pro zvyseni vykonu, nejde pouzit 4 zesilovace na jeden repro, maximalne by jsi mohl pouzit dvoucivkove repro, ale to jsou zase v podstate dva repro, akorat v jednom.
-
danyboy
Re: theorie
-
danyboy
jpsartre píše:Tvoje radio pouziva ve sve podstate 8 koncovych stupnu, ktere jsou jiz zapojeny do mustku, tedy vzdy po dvou na jeden kanal, tedy 4x2 zesilovace,
je to vlastne to maximalni co z toho muzes dostat, proto nelze pouzit dalsi dva kanaly pouzit pro zvyseni vykonu, nejde pouzit 4 zesilovace na jeden repro, maximalne by jsi mohl pouzit dvoucivkove repro, ale to jsou zase v podstate dva repro, akorat v jednom.
skor som sa stretol s tym, ze su pouzite iba 2 (slovom dva) zosilovace resp. dvojkanalovy, ktory precuje do vacsej zataze a tie su zapojene seriovo. Ale mozes mat pravdu, lebo neviem ako je to v tomto radii zapojene
-
Návštěvník
takze 1) koncak co tu pouzivaju nepatri medzi najlacnejsie .... tak by som moc nespekuloval bez info
2) je pravda ze Pioneer zacal robit radia kde sa zadne kanaly daju zapojit do mostika a pripojit subwoofer ....
3) funkcia sa aktivovala v menu a konce sa zapajali do mostika ako klasicky velky zosik - + jedneho kanala a - druheho kanala ... , ktory presne - je napisane v manuale ...
myslim ze su to radia ktore maju mosfet 7250 ... ale pozriem to presnejsie ak cosi najdem dam vediet ..
4 ) vysledok - zozen si manual a mas info .
Pokial to tam nie je , nespekuloval by som