Vkládání zajímavých obrázků III
Moderátor: Moderátoři
Zmije ani nemusí mít tu čáru na hřbetě, už jsem potkal i jedince skoro čistě světle hnědýho, kterej měl jen na obě strany od páteře tmavší tečky v "rastru" hran tý obvyklý klikatice - a taky zmiji skoro úplně černou, která neměla na čem tu čáru mít. Nejzřetelnějším rozlišovacím prvkem je ale mimo zbarvení tvar hlavy a hlavně nosu hada - užovka má hlavu oblou, zmije hranatou.jenicek píše:Podle mě je to taky užovka, byť pořádná. Zmije má nepřerušovanou čáru na hřbetě. Okolo baráku mám oboje, ale je pravda že někdy na první pohled z dálky není hned jasný co to je, barevnejch odstínů mívaj mraky.
A kutilmile - nelituju tě
Když mě před asi 40 lety na Pomezkách rafla zmije do nohy, tak v Trutnovský nemocnici mi doktor říkal, že obecně u všech ušknutí platí, že čím blíž je ušknutí k mozku, tím dřív začne jed působit. Noha je celkem v pohodě ale do hlavy by těch 30 km z Pomezek do Trutnova slabší jedinec, co má nějakou alergii třeba na včely nemusel zvládnout. Mě tenkrát dost spadnul krevní tlak a tak mi píchli "koňskou". No a to byl prů ser, rozjela se mi na to sérum alergie a zůstal jsem tam ležet 5 dní (den na JIPce) a pak jsem chodil ještě 3 měsíce po kontrolách.PotPalo píše:No tak pozerať sa z blízka zmiji do očí, no, taká zmija zahryznutá do nosa nieje ktovie čo.Ruprecht píše:Když se jí podíváš zblízka do očí...
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
On je známy aj prípad, ešte z čias ČSSR, keď plynár pri odpočte stavu plynomeru otvoril v byte šachtu a padol mŕtvy.... Potom sa zistilo. že uvidel hada, ktorý utiekol z vrchného bytu, obtočeného okolo plynomeru....PotPalo píše:Vraj boli prípady, keď človek umrel aj po uštipnutí užovkou ktorá nieje jedovatá. Umrel od strachu, nie na jed.
Majitelka nejsymetričtějšího pozadí se učí střílet: Je prý až příliš krásná a chrání se před žárlivými ženamiPořádně ukojit svého exhibicionistického ducha musela nedávno brazilská modelka a influencerka Tyffany Santos, která se vydala do centra Londýna včetně tamního metra pouze v „namalovaném oblečení“. Reakce lidí se pořádně lišily, jedni jen nevěřili svým očím, druzí tleskali a další měli průpovídky…
Sedmadvacetiletá Santos, která má na svém instagramovém účtu 230 tisíc sledujících, je vášnivou fotbalovou fanynkou a brazilský národní tým se odhodlala pořádně zpropagovat i v britské metropoli. Rodačka z brazilského města Sinop se podle svých slov rozhodla oslavit svou vášeň pro tým své domovské země, a tak strávila čtyři hodiny malováním svého těla v barvách národní vlajky. Tyffany si vytvořila modré šortky a žlutý crop top se zelenými prvky.
Ve videu je pak vidět, jak si sličná modelka vykračuje po stanici metra, zatímco ostatní cestující nevěřícně zírají, následně vystoupí na Piccadilly Circus a prochází se po centru města. ...
...
Brazilka Tyffany Santos o sobě dává poslední dobou hodně vědět. Začátkem léta se dostala do povědomí veřejnosti svým ‚nahým‘ výletem do centra Londýna a tamního metra v topu a šortkách v barvách své rodné země, které měla pouze namalované. V červenci ji navíc magazín Playboy vyhlásil majitelkou nejsymetričtějšího pozadí, k čemuž dospěl pomocí analýzy umělé inteligence. To vše s sebou ovšem přináší i nevýhody. Influencerka se raději přihlásila na hodiny střelby, jelikož se domnívá, že být příliš krásná a populární může mít i své stinné stránky…
Sedmadvacetiletá Tyffany se obává, že by se mohla stát terčem žárlivých partnerek a manželek svých obdivovatelů. „Být příliš krásná přináší spoustu rizik. Má to své výhody, ale cítím, že se musím chránit,“ míní Brazilka žijící v Londýně.
...