RadioJarmarky

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
EKKAR

#241 Příspěvek od EKKAR »

Cust píše:jojo, S3 Trio je dobrý čip, leta jsem ho používal na 486ce
hezká nepájivá maska
Někde minimálně jednu s takovým čipem mám uloženou "pro strejčka Příhodu".
Byl by o ni zájem, pokud bych ji našel? Zásilkovnou na poslanej kód? Osobně? Za velkou voříškovo čokošku na revanš, chtít víc je poněkud deviantní...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#242 Příspěvek od forbidden »

Hele, pokud je tam ten stejnej čip, tak ji za čokošku vezmu. Minimálně jako dárce orgánů, dost zvažuju, že si tu VLB taky postavím. Holice?
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#243 Příspěvek od RayeR »

Skoda zes nedal vedet, me zas nenapadlo ze bys to chtel stavet. Nabizel sem zbyle plosnaky (za necele 2 stovjy) ale uz jsou vsechny rozebrane... Pokud chces sehnat PCI Trio64V+ jako donora, tak v holicich je celkem slusna sance, ze tam nekdo takovy srot mit bude.
EKKAR

#244 Příspěvek od EKKAR »

V Holicích nebudu, jsem v práci. Krom toho nevím aktuálně kde mám bednu s PC šrotem, v posledním půlroce jsem všecko musel 3x stěhovat kvůli předělávání bytu a teď těžce shledávám kde co mám. Když se vším praštím a půjdu ji aktivně hledat, strávím tím celej den ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#245 Příspěvek od forbidden »

Příležitostně, vůbec na to nespěchám. Dík.
judeware

#246 Příspěvek od judeware »

A jak se všichni chcete vzájemně poznat? Já povezu dohodnuté předměty několika lidem, ovšem ne ode všech jsem dostal na revanš tel. kontakt. :? Vezmu si tedy černé triko "Sharp MZ X7 X68000" a budu mít kvůli svému telefénu uši permanentně nastražené (na příjmu). Kdo vydrží do 14h, zastihne mě při debatování (viz holický program) na téma "Digitální čipy ze spotřební elektroniky a domácí 8bitové počítače" (klubovna 3+4). Kontaktováni mnou byli pánové jef111, RayeR, ok1hga, sis2 a nepřímo sinclair (sambiliong neodpověděl ani loni před termínem Holic a ani letos).
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#247 Příspěvek od Behemot »

RayeR píše:
už je z tebe taky zadarmo drahej doochoce? nebo chodíš do hokny zadarmo?
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#248 Příspěvek od RayeR »

Zkus tam pro priste nechat tu citaci misto 3 tecek, na kterou reagujes, pak to treba pochopi i ostatni.
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#249 Příspěvek od Behemot »

to byl ten dlouhej prooojem vo tom, jak je neco strašně drahý, a je lepčí nechat čas a úsilí za několikanásobně víc (předpokládám, že nejseš lempl, tak v hokně máš tomu odpovídající hodinofku), než si to koupit hotový, pže, šmarjá, nekdo by za to taky dostal zaplacenej svůj čas :wink:

mi to připomnělo všecky ty vostatní bolševický žvásty různejch tech nostalgiků po tom minulým :idea:

každopádně doufám, že přídeš s dlouhým nákupním seznamem :lol: mám relativně čerstvě v nabídce desetiletý alkalický proomyslový Varty (zatim jenom mikrotužky bohužel), do nejakejch blbě přístupnejch věcí kam se neleze moc často, životnost lithia za cenu alkaliky, to má cosi do sebe, doufám…sem toho nabral několik tisíc (MPQ) :lol:
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#250 Příspěvek od RayeR »

Hm, no tak sem.se proste rozhodl, ze nebudu ze svych penez podporovat nekoho, kdo kdysi nakou kartu vytahl.se sberu, dal ji do sklepa do krabice a po 30 letech ji zas vytahl a chce za ni nesmysl. A vzhledem k tomu, ze na tom aukru visi roky a ani v holicich to nikdo nekupuje, ze to tam vozi porad dokola, tak zrejmne ani pro nikoho dalsiho to neni atraktivni nabidka. Kdybych tam aspon videl nejakou pridanou hodmotu,.ze karta bude hezky zabalena, aby se neokurvily nozicky cipu a bude vyzkousena, tak to bych treba hodnotil jinak, ale takle... no a taky me pajeni obcas bavi, jsme tu snad na bastlirne, ne :)

A btw ty mas tak niskou hodinofku, ze se ti vyplaci prodavat na blesacich tem chudym duchodcum? :) dik, pro primarni baterky nemam vyuziti, shanim pro kolegu vetsi pocet liion aku, tak nakoupim u toho solarnika...
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#251 Příspěvek od Behemot »

máš pocit, že tam táhnu zrovna beterky zrovna pro doochoce? :lol: takovejch tam je dost jinejch s prošlejma zinkosráčema po bůru za balík :lol:

litiofky jebat, ti nestačí požár už každej tejden? 8-)
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#252 Příspěvek od RayeR »

Toz jsem prevzal od Juuuda 2 pacienty v zubozenem stavu. 386SX deska od Octeku mi az tak zajimava neprijde, tuhle 486 od DataExpert se pokusim nekdy ozivit. Abych zistil, co napachala poblita baterka, tak musim napred vymenit rozlamany Socket 3, uz je venku, nahradni sem nasel v suplikovych zasobach...
Přílohy
486b.jpg
486b.jpg
486a.jpg
486a.jpg
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#253 Příspěvek od RayeR »

Tak jude, uz tam je novej soket, ale deska ani nePOSTne, takze aspon muzes bejt v klidu, ze sis usetril cca 2h asi zbytecne prace. Este poradne prozkoumam, co to vsechno sezralo ten louh, odpajel sem i DIN na klavesnici, kde to bylo hodne zatekly...
Přílohy
486.jpg
486.jpg
judeware

#254 Příspěvek od judeware »

Proto jsem tu již dříve o podobných deskách úspěšně pochyboval. :oops: Nezaznamená logická sonda nějaké dění na slotech ISA? V nadějnějších případech mi to pomohlo při rozhodování, jestli bádat dál, nebo desku vyřadit (a ponechat na součástky).
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#255 Příspěvek od RayeR »

Jeste sem nedelal dalsi zkoumani, prisel sem domu nekdy k ranu a uz sem se vzmohl pouze na to to najumperovat a zapnout s procakem a POST kartou. Je velmi pravdepodobne, ze se tam najde naka sezrana cesta ci prokov. Pak budu badat dal, jesi se propaguje naka aktivita cteni pameti od CPU smerem k EPROMce s BIOSem, myslim, ze pokud by bylo funkcni cteni EPROM, tak uz by mel BIOS vyprcat nake POST kody, ale asi nejde ani to...
Taky kdo vi, jestli ta deska vubec predtim fungovala, jesi ji nekdo neodpalil nak jinak a jen neodlozil. Ale nic tam patologicky nehreje, CPU ma normalni provozni teplotu.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“