Celkem pravdivě popsáno

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Hubert_79 »

DedVseved nebo AI, těžko říci kdo nebo co vlastně píše:Další slabinou EKKARA je jeho přístup ke komunikaci s ostatními členy fóra. Často působí arogantně a nereaguje konstruktivně na zpětnou vazbu. Místo toho, aby přijímal kritiku jako příležitost k učení a zlepšení, často se uchyluje k obraně svých názorů za každou cenu, i když jsou evidentně nesprávné. Tento přístup k diskusi odrazuje ostatní členy od toho, aby s ním spolupracovali nebo se snažili jeho rady využít.
Tady se to celkem trefilo :lol:
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Hill
Administrátor

#17 Příspěvek od Hill »

rnbw píše:Tieto univerzalne dristy to napise k hociakemu menu, ani tu nemusi byt zaregistrovane...
Chtěl jsem napsat svoje, ale tys to pojmenoval přesněji.
EKKAR

#18 Příspěvek od EKKAR »

Hubert_79 píše:...cosi vyblil...
No, já se zas celkem trefím když napíšu, že víc jak polovina tvejch postů jsou OT úplně mimo mísu, jen abys za každou cenu reagoval - a špecyjálně na Ekkara nebo i jen na zmínku o něm, viď, ty malej Švéďáčku ???
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
rnbw

#19 Příspěvek od rnbw »

Hubert_79 píše:Tady se to celkem trefilo :lol:
Je to ako horoskop - je tam vsetko, aby si kazdy nasiel nieco, co na neho sedi.
DukeNuke

#20 Příspěvek od DukeNuke »

Někdy kolem plyšáku byly strašně moderní psychologické testy - vycházelo to snad v každém časopise. Můj známý, aby dokázal, jaký je to nesmysl, napsal test - Řekni mi jak močíš, já ti povím, jaký jsi. A kupodivu se tam taky kdekdo našel :-)
ransom

#21 Příspěvek od ransom »

Občas ještě pořád potkám někoho, kdo žere horoskopy. Když se mě takový zeptá, v jakém jsem znamení, tak se bavím tím, že odmítám odpovědět. Říkám že mě to nezajímá, že tomu nevěřím, různě mlžím a tak. Ještě nikdy nikdo nepoznal, že mu dávám jasně srozumitelnou nápovědu. Přestože horoskopy baští i s navijákem, tak neví, které znamení je (prý) typické jejich odmítáním.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
ZVUK2000

#22 Příspěvek od ZVUK2000 »

EKKAR tady má 3/4 technických příspěvků. U Huberta to není ani 1/100.
HF_Tech

#23 Příspěvek od HF_Tech »

ZVUK2000: To máš tak, že Hubert je převtělený kocour. On čeká až se tady jiný kocour vyčůrá a pak hned přiběhne a zkusí toho předchozího přečůrat. A pak přiběhne jiný a situace se opakuje dokola....
Jediné co pomůže je kastrace nebo nechat hlídat nějakého trhacího psa
:lol:
Ruprecht

#24 Příspěvek od Ruprecht »

ransom píše:Když se mě takový zeptá, v jakém jsem znamení...
"Já jsem ve znamení dinosaura."
"Takové neexistuje."
"A ty ostatní snad ano?" :wink:
Když promluví, tak buď kňučí, nebo lže.
sis2

#25 Příspěvek od sis2 »

HF_Tech: Jo, s tím kocourem to sedí...!
adakar

#26 Příspěvek od adakar »

Nj, lenže ako na to s tými znameniami, keď jednoznačný názor jednej aj druhej strany na ne býva často iba názorom bez reálneho poznania..
EKKAR

#27 Příspěvek od EKKAR »

Jednoduše sedni a srovnej, kolikrát najdeš za poslední rok-dva následující situace:
Případ 1): spočítej, kolikrát EKKAR napíše do libovolnýho vlákna reakci/odpověď na libovolný téma (a nesrovnávej pro tenhle účel její pravdivost nebo užitečnost, ale počítej jen fakt, že to je odpověď NĚKOMU, KDO NENÍ HUBERT79) a Hubertus vzápětí tento post "glosuje" = napíše přípodotek, velmi často OT, ovšem vyvolaný právě jen faktem, že danou odpověď napsal EKKAR.

Případ 2): Vyměň mezi sebou postavy a spočítej okamžiky, kdy EKKAR glosuje odpovědi Hubertuse, adresovaný původně nekomu jinýmu.

V obou situacích je lepší nepočítat odpovědi obou diskutujících navzájem - zpřehlední se ti počítání.

Na závěr porovnej mezi sebou oba součty. Dostaneš jednoznačnej výsledek, kdo koho někdy až doslova stalkuje ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“