Kroužková vazba s nestandardní roztečí - svázání v Brně?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
eleferner

Kroužková vazba s nestandardní roztečí - svázání v Brně?

#1 Příspěvek od eleferner »

Jak jsem zminil v mem threadu se sbirkou navodu, mam celkem obsahly katalog mikrofonu a sluchatek AKG z roku 1968. Sam se o tyhle audio veci moc nezajimam, takze jsem napsal nemcourovi, ktery aktualne provozuje www.hifi-archiv.info a jeho kopii na archive.org. Pry jsou ty AKG katalogy celkem vzacne a pozadal mne, abych ho naskenoval. Jenze jsem skoncil driv, nez jsem vubec zacal - katalog je v plastove krouzkove vazbe, ktera ma roztec krouzku 12 mm, ne dnes pouzivanych 14,3 mm. Holt od roku 1968 uz prece jen ubehnul nejaky ten patek. Obvolal jsem par planografii, ale ani v Moravske zemske knihovne mne s tim neporadili. Nevite o nekom v Brne, kdo by ho dokazal rozvazat a pak zase svazat? Sice bych ho mohl naskenovat i svazany, ale ma hodne stran a moc se mi do toho nechce. Navic je ta vazba dost natesno a uz ted se nektere stranky lamou.
Ruprecht

#2 Příspěvek od Ruprecht »

Kolik je děr pro hřbet? 21 děr je rozteč "9/16" palce (dnešní plastové hřbety), 23 děr je rozteč "2:1" a používá se pro kovové hřbety, ale jestli by tím šel rozevřít plastový hřbet netuším
Když promluví, tak buď kňučí, nebo lže.
eleferner

#3 Příspěvek od eleferner »

Vida, to mne nenapadlo, ta vazba skutecne ma 23 krouzku na A4. V nedalekem copy centru mi rekli, ze maji stroj na otevirani kovovych vazeb, zitra tam skocim a uvidim, co mi na to reknou.
eleferner

#4 Příspěvek od eleferner »

No, tak to nedopadlo, ten jejich stroj mel jeste uplne jinou roztec, jemnejsi nez onech 12 mm.

Eh, nejspis to postou poslu tomu nemcourovi, at si s tim poradi sam.
Ruprecht

#5 Příspěvek od Ruprecht »

Tak asi mají rozteč "3:1", t.j. 34 děr na A4
Když promluví, tak buď kňučí, nebo lže.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“