Vše je to lehce nahraditelné, kromě závady toho trafa, to by se muselo převinout. Také už jsem to dělal v jednom videu, kde majitel trval na autentičnosti.
Vašek
Moderátor: Moderátoři
Teraz ma napadlo, či to nebude spôsobené bordelom v sieti. Cez R10 sa privádza do riadiacich obvodov nefiltrovaná striedavina. Predsa len tie zdroje boli navrhnuté a odladené pre sínusovú sínusovku v sieti. Dnes je v sieti všetko možné, len nie sínusovka.radioelectrum píše: Toto je stav u několika zdrojů po výměně všech elytů. Původně jsem to přičítal některému z elektrolytů, ale nakonec jsem zjistil že i po výměně všech to stejně nepomůže. Zajímavé je že ty zdroje dávají půlku něpětí co mají.
To bolo kedysi Teraz je to zasvinené všelijakými činskými spínakmi. To, čo vidíš v sieti ty, nie je to, čo vidí niekto iný. Záleží, čo máš doma, alebo susedia v paneláku.mi-ro píše:To už je hodně scifi. V síti se sice občas může objevit impulz při zapnutí/vypnutí nějaké svářečky ale jinak je to stále čistý sinus. Kdo nevěří ať si zapne biják a podívá se.