Soukromé zprávy
Moderátor: Moderátoři
Soukromé zprávy
Po promazání jsem znovu odeslal zprávu uživateli HF_tech, a v zápětí jsem se podíval jestli ji najdu v odeslaných, tak jak to dřív normálně bylo a není tam. Protože dotaz se týkal již zamčeného vlákna, nemůžu ho kontaktovat ani přes diskuzi. Dělám něco špatně nebo je problém jinde?
Je to vlastnost fóra založenýho na php-nuke. Nic s tím nejde rychle a jednoduše udělat a ani to nemá cenu, pokud je připravenej přechod na novou verzi, která to má líp ošetřený.
A kutilmile - nelituju tě
PotPalo píše:Náhodou je to dobre vymyslené. ... Vymyslené dobre, len to nieje moc dobre vysvetlené.
Souhlasím s Paľom.
Taky jsem to před lety (jako nováček) hned nepochopil, proč se hned neodeslala, když jsem klikl na "Odeslat". Tehdy mně to vysvětlil Killroy
Proč se musím opakovat? Běž se podívat jak je to vyřešený na nově připraveným fóru na adrese www.ebastlirna.tech a případný připomínky vkládej tam. Tady pláčeš na špatným hrobě, tohle fórum už jede jen na dožití, aby byla dodržená podmínka od soudu řešícího pozůstalost po ZdeňkoviHQ. Jakmile soud praví KRLEŠ!, lze v horizontu nižších jednotek dní fórum přemigrovat na novější verzi se všema novýma nebo obnovenýma funkcema. Bohužel, bez soudního rozhodnutí to svévolně učunit nelze a my nikdo na konání soudu žádnej vliv nemáme, TAKŽE MUSÍME JEN TRPNĚ VYČKÁVAT.EKKAR píše:Vydržte na nový fórum, tam už to ošetřený je.
A kutilmile - nelituju tě
Potom vidím správu ako nedoručenú, aj keď ju adresát už videl. Prijatá správa má aj po prečítaní ikonu neprečítanej, a druhý krát otvoriť nejde, hlási toto (odosielateľ ju pravdepodobne stále vidí ako nedoručenú):