Potřebuji (dlužím) nějaký čipy, prosil jsem tady už jednoho mistra světa, kterej všechny mistruje jak kupovat z Číny, ale ani neodpověděl.
Takže nepřidali byste mi to někdo až budete kupovat na Ali nebo tak někde?
Platím předem a bohatě se odměním.
Moderátor: Moderátoři
Kdybys napsal rovnou "mám iracionální strach nakupovat v zahraničí a nepřesvědčíte mne o opaku) místo vymýšlení za vlasy přitažených historek o bankovních počítačích, vyhnul by ses takovým komentářům a všichni by to pochopili.AZK401 píše:@BOBOBO
Nejdřív si přečti, co jsem napsal a pak poučuj. Přihlásit mi jde, i na druhým konci světa, ale je mi to prd platný.
Těm, kteří byli ochotni mi pomoc a ne si honit triko, jsem vysvětlil, že mám second-hand počítač po nějaký bance, kde asi chtěli, aby personál hákoval a ne si hledal dovolený, takže jsou asi vykuchaný WIN10. Korporáty a státní správa to často dělají. Takže mi třeba nejde potvrzovat spokojenost u některých převaděčů formátů atd. A Edge mi ukazuje vyhledávání v čínštině. Ale to se už opakuju.
Zdravím a posílám gottwaldovské: dvakrát měř, jednou řež!
Njn, my víme, je to asi příliš nízkými otáčkami větráku, že ti počítač neumožní objednat z čínyAZK401 píše:@ martinkopp
diskutuješ jenom se svou fantazií a ne s tím co já uvádím. Jen tak dál a můžeš napsat román.
Ať už to banky a korporace dělají jak chtějí při časté výměně parku, fakt je, že se jejich počítače objevují na sekundárním trhu po stovkách, třeba tady: https://www.levnapc.cz/Catalog.aspx?cti ... false&p=45 odkud mám za 20 let už pátý.
Jak formátovali HD, nebo jestli dával prodejce nový nevím, ale skoro vždycky to mělo nějaké nestandardní úpravy - jednou to nekomunikovalo s telefonem, jindy se musely stáhnout ovladače tiskárny, nebo to odmítalo upravovat fotky. Snadno opravitelné.
Takže pokračuj v pábení, teď bych prosil tu o Hejkalovi!