Vážení, nemáte někdo kulatou patici s 11-ti pájecíma očkama pro rélé řady RP případně novější relé co mají 3 přepínací kontakty? Potřeboval bych změřit průměr kulatý části a průměr přes montážní ouška. Je to tohle.
Díky!
Vono zrovna s těmahle paticema je teď už docela problém - bo je to obsolete tovar a skoro nikdo už je neprodává, jejich technický parametry zmizely z katalogů a tím pádem i nejsou běžně dostupný na netu. A když je někdo na webu má, tak zase jsou schovaný pod nějakým typovým označením, který na starších nebylo a podobně - sám jsem nedávno sháněl konektor na kabel k přístroji a prostě jsem ho u nás dostupnej nenašel, i když jsem ho 10 let z5 normálně objednával z í-šopy. A protože dřív to byl hooodně rozšířenej kus HW, je pravděpodobný, že takovou patici bude asi docela dost lidí mít třeba někde ve zdroji nebo v podobným bastlu, do kterýho se v tuzemsku dřív houfně používaly tyhlety průmyslový relé - a bude ochotnej ji oměřit.
A navíc - Jirka žádal konkrétní info, pomoc s jedním přesně vyjádřeným problémem a nechtěl, aby to za něj další 4 člověci vymysleli, odladili mu to a pokud možno i vyrobili a dovezli až domů pod rypák.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!