Covid - tak je to tady zas

Oddělená sekce o koróně. V žádném případě zde nejde o pokus či šíření jakýchkoliv poplašných zpráv, pouze o vyjádření názorů lidí, kteří jsou většinou zavření doma nebo v důchodu. Ale i tak jsou za názory odpovědní pouze jejich autoři.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
kevin_mitnick

#241 Příspěvek od kevin_mitnick »

xsc píše:
kevin_mitnick píše:Na zamezeni sireni a kolektivni imunitu by si potreboval vakcinu, ktera zaockovanemu zabrani onemocnet a sirit virus.

A už zase plácáš nesmysly. Takhle účinná jsou jen některá očkování. Ovšem třeba očkování proti chřipce takhle nefunguje. Přesto se používá a nikdo kolem toho nedělá takové kokotiny jako kolem vakcíny proti kovidu. Stejně tak očkování proti TBC nebo jak se ukazuje i proti příušnicím nebo černému kašli.
A mimochodem, Číňan a později Francouzi připravili očkování klasickou cestou pomocí deaktivovaného viru, žádná genetika. A účinnost byla ještě menší. No aby ne, když i ten, kdo proděl kovid, proti němu nezíská žádnou doživotní imunitu, ale jen příště organismus reaguje rychleji.

- Jeste jednou. U chripky je kazdemu jasne, ze to takhle nefunguje. Proto se rekne ze se maji zaockovat jen rizikove skupiny, nikdo nekeca o jakesi vybajene kolektivni imunite kterou dosahneme kdyz nechame opichat sve sestilete decko abychom chranil babu od sousedu. Nikdo nezakazuje neopichanym jit do skoly, prace nebo si nakoupit v kramu zradlo.
xsc

#242 Příspěvek od xsc »

Což je ale v rozporu s tím, co jsi tvrdil:
"Tak funguje ockovani tak zhruba od dob Edwarda Jennera ktery jej vynalezl. Jenze tak geneticka smakuladka od Pfizera nefunguje."
Nefunguje tak víc vakcín a nezáleží vůbec na tom, jak jsou připraveny.
BOBOBO

#243 Příspěvek od BOBOBO »

Pikofarad

#244 Příspěvek od Pikofarad »

Už na ČT jede masírka na očkování šmakuládou,kdo zaváhá nedostane tečku :lol:
EKKAR

#245 Příspěvek od EKKAR »

Jo, taky už to na mě vyskočilo - Astra Zeneca und Pfizer. Leda nasrat ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Pikofarad

#246 Příspěvek od Pikofarad »

Karle,ty netoužíš být nesmrtelný?Jako ten Hajlander :lol:
BOBOBO

#247 Příspěvek od BOBOBO »

PotPalo

#248 Příspěvek od PotPalo »

Kto sa otečkuje, neutopí sa pri povodniach, a ešte mu to ochráni aj dom a auto. :pako:
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
BOBOBO

#249 Příspěvek od BOBOBO »

martinkopp

#250 Příspěvek od martinkopp »

Měl jsem za to, že očkování proti covidu se časem stane jako společensky standartně přijmaná záležitost i pro lidi s nižšími rozumovými schopnostmi, jako třeba proti chřipce, klíšťové encefalitidě, tetanu apod. a programově ho budou odmítat jen šílené biomatky, jehovisti a podobné minority. Ale zdá se, že z nějakého důvodu očkování právě proti covidu působí i po letech na hlupáky jako červený hadr na býčka. :D Zjevně se zařadilo mezi stálice typu haarp, chemtrails, ještírky a další.
EKKAR

#251 Příspěvek od EKKAR »

Očkování proti čemukoliv by mě mělo ochránit před onemocněním tím, že by mělo moje tělo naučit se s infekcí vypořádat bez toho, aby mě to vyřadilo ze života. Ale pokud mě "vakcinace" samotná pošle na 72 hodin do 40°C horeček, je mi celý takový "pseudoočkování" dost na h0vn0 ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
bu2520

#252 Příspěvek od bu2520 »

Asi proto , že stejně jako očkování proti chřipce se proti covidu dělá z jakési predikce a nestačí reagovat na mutaci virů. Já jsem cca deset let povinně chodil na očkování proti chřipce, přesto jsem se neubránil respiračním chorobám (nemohu posoudit bez rozborů zdali to byl chřipkový či jiný virus). A covid z dostupných informací mutuje rychleji jak chřipka. Tak bych nesrovnával očkování proti tetanu a covidu.
Cust

#253 Příspěvek od Cust »

@martinkopp, já nejsem očkovaný... No, alespoň vím co si o mě myslíš a co si mám já myslelt o tobě. :?
DedVseved

#254 Příspěvek od DedVseved »

Spíš se podívej, čím ten paBOBLB tady přispívá. I kdyby si ostrovní státy vymýšlely cokoliv, tak se jim nedivím. O tom, co se může přivézt do Austrálie, jsou přímo seriály.

Očkování je všeobecně přínosné. Taky mám kolem sebe lidi, které očkování proti Covidu vyřadí na 1-2 dny, ale ti byli v daleko větší prdeli, když ten Covid chytili, takže vytvoření protilátek i za cenu dvoudenních horeček, může být pro někoho přínosné.
S očkováním proti chřipce je to podobné, je mi pár hodin šoufl a mám protilátky.
Cust

#255 Příspěvek od Cust »

DedVseved píše:Spíš se podívej, čím ten paBOBLB tady přispívá.
To asi netřeba komentovat.
Jinak s tím je mi blbě po očkování a protilátkami. No, s chřipkou jsoem od dětství nemarodil, s covidem jsem několikrát marodil a měl jsem lehké příznaky ani ne na ½ dne. Nevidím důvod se očkovat i přesto, že si o mě Martin bude myslet, že mám nižší rozumové schopnosti či že jsem jehovista. ;-)
Zamčeno

Zpět na „Koróna (pouze pro registrované)“