Zákeřný Vodafone
Moderátor: Moderátoři
To je úplně normální jev, pokud z ničeho nic dáte neomezené data. Lidi to holt zacpou tím jak najednou začnou ten internet využivat.
Spíš by mě zajímala otázka jak je to s FUP. Ten nevyčerpaný FUP se pozastavuje, nebo se čerpá jako první a pak po skončení neomzeného internetu bude člověk bez internetu?
- martinkopp
Nech si urážky pro svoji rodinu, pokud na to máš koule - do očí bys nám nic podobnýho neřek, protože to bys měl z řiťky štípačky na dvacítky Roxory, frajere. Jasně jsem napsal, že pokud by mi operátor snížil rychlost proti předchozí smlouvě bez mýho souhlasu, požadoval bych naopak já od něj odpovídající snížení ceny - na tom není nic nepřejícího, je to tržní SMLUVNÍ vztah = já platím, oni dodávají. S nějakou dobročinností to nemá nic společnýho, já jim nezakazuju poskytovat postiženým data zadarmo - ale nebudu v tu samou dobu platit za něco, co mi kvůli tý dobročinnosti oni odeberou/znemožní využívat.martinkopp píše:Vy mrdky co jste proti tomu aby postižení povodněmi dostali na pár dnů data zdarma, vzpomeňte si na to až se dostanete do podobných sraček vy a všichni okolo vám místo pomoci ukážou fakáče, protože vědí co jste zač.
A kutilmile - nelituju tě
Vůbec se nedivím, že máme nejdražší mobilní data, když jsou jedinci, kteří uvažují takhle. To je přesně jak s tou pipinou ministryní Martou Novákovou, která prohlásila, že "čím méně se těch dat používá, protože se jim vyhýbáme, tak tím nepřispíváme k tomu, aby byla levnější".
Nemám, jsem na korporátním tarifu, kterej je pro veřejnost nedostupnej. Napsal jsem, CO BYCH UDĚLAL, ne co dělám/udělám - já na mobilních datech závislej nejsem, mám je v podstatě jen jako doplněk k mobilnímu tarifu. Fakt je, že v globální smlouvě jsou dodatky o maximálním možným % doby, po kterou nemusí bejt data dostupný resp. nemusí bejt dostupná plná rychlost, NEŽ MUSÍ DODAVATEL SLUŽBY = OPERÁTOR POSKYTNOUT SLEVU za daný zúčtovací období.DedVseved píše:Tak naskenuj smlouvu s mobilním operátorem, kde máš odstavec o minimální rychlosti stahování a odesílání dat.
Vůbec se nedivím, že máme nejdražší mobilní data, když jsou jedinci, kteří uvažují takhle. To je přesně jak s tou pipinou ministryní Martou Novákovou, která prohlásila, že "čím méně se těch dat používá, protože se jim vyhýbáme, tak tím nepřispíváme k tomu, aby byla levnější".
Teď, když se budou postupně obnovovat sítě, by to byla velká pomoc.
Ale ukončit nabídku dnešní půlnocí, dřív, než ty sítě začnou zase chodit, ... kolik lidí ji vůbec stihlo využít?
Co to je plná rychlost? Tu má tvůj zaměstnavatel taky uvedenou ve smlouvě s mobilním operátorem? Nebuď naivka, která se ukájí na rychloměru u speedtest.net, protože každé měření je cinklé. Pro těch pár sekund při měření ti vyhradí širší pásmo i v dobách, kdy nikomu zadarmo nic nedávají.EKKAR píše:Nemám, jsem na korporátním tarifu, kterej je pro veřejnost nedostupnej. Napsal jsem, CO BYCH UDĚLAL, ne co dělám/udělám - já na mobilních datech závislej nejsem, mám je v podstatě jen jako doplněk k mobilnímu tarifu. Fakt je, že v globální smlouvě jsou dodatky o maximálním možným % doby, po kterou nemusí bejt data dostupný resp. nemusí bejt dostupná plná rychlost, NEŽ MUSÍ DODAVATEL SLUŽBY = OPERÁTOR POSKYTNOUT SLEVU za daný zúčtovací období.DedVseved píše:Tak naskenuj smlouvu s mobilním operátorem, kde máš odstavec o minimální rychlosti stahování a odesílání dat.
- Artaban001
Reklamní akce to samozřejmě je. Ale zas tak uplně mimo to není. Kromě míst typu Krnov, kde se zaplavilo celé město, to v těch vesničkách většinou nějak běží, pokud BTS na kopci nesfoukl vítr. Smysl mají hlavně ty hovory, protože lidi potřebují vyřizovat všechno možný. Data tak na zaslání fotek pojišťovně.Hill píše:Celé mi to připadá, jako reklamní akce: k čemu jsou volné hovory a data v oblastech, kde to odnesly mobilní i pevné sítě, místy se lidi v průseuru dodnes vůbec nedovolají, natož, aby si z dlouhé chvíle hráli onlajnovky, nebo zavěšovali videa na některou síť?...