S: Klička sklíčidla pro Narex EV513D

Přístroje, součástky, náhradní díly. Náhrady součástek, kompatibilita apod.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#16 Příspěvek od EKKAR »

jjilek píše:Karle díky za radu, ale hledat vhodné celé sklíčidlo je asi totéž. Bude pasovat? ...
Zas tolik možností není, průměry/stoupání i další parametry jsou standardizovaný a varianty upevnění na závit/na kužel bejvají dostupný když ne hned na pultě, tak během pár dnů na objednávku. Prostě to Jaromíre neokecáš - napiš rovnou, že se ti nechce kupovat nový kloudný sklíčidlo za cenu v řádu stokorun ani samotnou kličku v ceně cca stovku, o kterou si za ni v tom krámu řeknou ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
foxrider

#17 Příspěvek od foxrider »

EKKAR: Vrtačku Narex 108 D/C (dvourychlostní) jsem dostal od obsluhy ze SD v parádním a funkčním stavu. Tam je problém, že čep kličky má průměr 5 mm což je takové ne teda běžné. Klička bohužel součástí dodávky nebyla :lol: , ale po dlouhém pátrání nakonec jsem jí sehnal až přes půl republiky ve firmě Kovonástroje v Bohuslavicích u Zlína. :agree:

https://www.kovonastroje.cz/klicka-pro- ... -d-15-0mm/

jjilek: Zkuste prohlédnout tyto stránky:

https://www.kovonastroje.cz/klicky/

EDIT: Není to ona?

https://www.kovonastroje.cz/klicka-pro- ... 5mm-14005/
EKKAR

#18 Příspěvek od EKKAR »

No, já zase měl funkčního "kombíka" i s příslušnou kličkou na originální sklíčidlo, ale po létech používání bylo prostě sklíčidlo vygajdaný jak vagína letitý přístavní štětky ... Vrtáček 0,8mm (na vrtání DPS ...) nešel upnout vůbec, "jednička" prokluzovala a všecko větší se sice utáhnout dalo, ale házivost celýho sklíčidla byla taková, že špička vrtáku opisovala kružnici zhruba milimetr v průměru ... Ložiska vrtačky byly přitom dobrý, nehrkaly (měnily se nedávno předtím). Koupě novýho sklíčidla za nějakejch 250 kulatejch to krásně vyřešila. Jediný co bylo potřeba vyřešit bylo objednání sklíčidla z velkoobchodu, protože na krámě u nás měli "na pultě" aktuálně mnou žádanou velikost jen s nasazením na kužel - "kombík" má ale závit ... Obchod to pro mě nádherně vyřešil dodáním do druhýho dne.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
foxrider

#19 Příspěvek od foxrider »

EKKAR:Z velkoobchodu do druhého dne, to je parádní výkon! :agree:
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od jjilek »

EKKAR píše:
jjilek píše:Karle díky za radu, ale hledat vhodné celé sklíčidlo je asi totéž. Bude pasovat? ...
Zas tolik možností není, průměry/stoupání i další parametry jsou standardizovaný a varianty upevnění na závit/na kužel bejvají dostupný když ne hned na pultě, tak během pár dnů na objednávku. Prostě to Jaromíre neokecáš - napiš rovnou, že se ti nechce kupovat nový kloudný sklíčidlo za cenu v řádu stokorun ani samotnou kličku v ceně cca stovku, o kterou si za ni v tom krámu řeknou ...
Kličkiu jsemkoupil, nepasuje.Skliičidlo kupovat nebudu.Sháním další kličku.
Jen na okraj, 108 mám několik, funkční i díly. To kdyby někdo snad potřeboval
EKKAR

#21 Příspěvek od EKKAR »

foxrider píše:EKKAR:Z velkoobchodu do druhého dne, to je parádní výkon! :agree:
Byl jsem tam dopoledne, řekli mi "Když to teď objednáme, zítra to dovezou" - a druhej den odpoledne jsem si pro to došel ... Dneska jsou i rychlejší dodavatelé, po ranním zavolání dovážejí už odpoledne.
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od jjilek »

Prosím moderátory o uzamčení vlákna. Už je to tlachárna, co kdy a kde co kdo koupil.
..
Zamčeno

Zpět na „Sháňka po přístrojích, součástkách nebo náhradních dílech“