Vkládání zajímavých obrázků III

Tady si vyzkoušejte tvorbu témat a použití bbkódů, tagů, upload fotek

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
HF_Tech

#1411 Příspěvek od HF_Tech »

To je taková typická slovenská vlastnost masochismus - čím víc slováka ojebáváš, tím je šťastnější a méně si stěžuje. Věděl to Mečiár, ví to Fico, vědějí to němci. Pro normálního člověka je to těžko pochopitelné.
Vidím to ve firmě, když dostávali odměny a 13-tý plat a měli kafe zadarmo, tak vždy produktivitu zvolňovali. Teď jedou jenom na fixní hodinovku, žádné extra odměny a makají jako šroubci a drží hubu...
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#1412 Příspěvek od Hubert_79 »

Taky je sranda, že když tohle udělá Fico (kámoš Zemana...), tak si dezoláti na novinkách chrochtají, jak to dopadne na ty zlé korporáty... Udělat tohle současná vláda u nás, tak vyletí z kůže.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
tomasjedno

#1413 Příspěvek od tomasjedno »

kevin_mitnick píše:Tem co podnikaji poctive se akorat o tuto dan a naklady snizi zisk
Omyl, zisk se jim zvýší. Korporáty si totiž nehrají ani tak na absolutní částky, ale na %. Uvedu na příkladu:

Firma má tržby 100 M, náklady 80 M, zisk před zdaněním 20 M tj. 20% tržeb.
Management s odřenýma ušima splnil goal.
Fico zavede 0,5% daň z transakce. Firmě stoupnou náklady o 0,5 M (daň z tržeb) plus 0,8 M (zdražení vstupů) a dostala by se do zisku před zdaněním 18,7 M tj. pouze 18,7% tržeb. To ovšem management nepřipustí a zvedne ceny na plánovaných 101,635 M tržeb při nákladech 81,308 M. Naplánovaný zisk bude opět 20% z tržeb, ale v absolutní částce stoupne z 20 M na 20,327 M.

P.S. V příkladu jsem uvažoval, že firmě stoupnou náklady jen o 1% a vyšlo, že firma zdraží o 1,6%. Ve skutečnosti, kdyby to udělali všichni, by to dolezlo ke 2%.
samec

#1414 Příspěvek od samec »

Mne je to jedno. Ja na nejaké percento dani mám. Ja som dezolát, ja sa na štát nespolieham, ja sa zariadím po svojom. Prípadne si stále môžem nakúpiť v Maďarsku alebo Poľsku. Hlavne všetci, čo volili Matoviča, ktorý prešpáral v nose 18 miliárd, nech si to zvýšenie vyžerú. Tie Matovičové "atomofky" narobili Slovensku viac škody, než keby tu reálne nejakú atomovku hodil Putin.
DukeNuke

#1415 Příspěvek od DukeNuke »

To je jen začátek. Jak to bylo v Tajemství staré bambitky - ještě nás čeká daň z hlíny, daň z trakaře, daň z komínu....
rnbw

#1416 Příspěvek od rnbw »

Vidim, ze dezolati radi platia ficovi a jeho mafii, aby mohli dalej kradnut.

Oddelit Bratislavu a zvysok sa kludne moze pripojit k Madarsku (neskor k Rusku). Tam tuto skvelu dan maju a je tam raj na zemi.
samec

#1417 Příspěvek od samec »

rnbw píše:Oddelit Bratislavu...
Srandovné, že zbytok Slovenska má ten istý pocit. ;)
HF_Tech

#1418 Příspěvek od HF_Tech »

To si jako myslíš, že o tu menšinu na východě Maďaři stojí? Tak hloupí opravdu nejsou.
Přílohy
kokot.jpeg
To ani nepotřebuje komentář.
To ani nepotřebuje komentář.
martinkopp

#1419 Příspěvek od martinkopp »

Naše oddělení od Slovenska byl nejrozumnější tah v historii našeho státu. Nic tak naivního jako že firmy a banky si sníží svůj zisk a běžného Slováka se to týkat nebude jsem už dlouho neslyšel. Nezbývá než politovat tu inteligentnější minoritu jež tam musí žít a zbytku hlupáků popřát hodně štěstí s jejich volbou.
ok1hga

#1420 Příspěvek od ok1hga »

martinkopp píše:Nezbývá než politovat tu inteligentnější minoritu jež tam musí žít a zbytku hlupáků popřát hodně štěstí s jejich volbou.
. . . ono se k rozdělení konalo referendum ?
to mi nějak uniklo . . .
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#1421 Příspěvek od Hubert_79 »

Naštěstí se nekonalo. To bychom to měli furt jako kouli na noze. Mám Slovensko rád, jezdím tam, spoustu inteligentních Slováků znám, ale dobře že táhli.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#1422 Příspěvek od Lukas-Peca »

HF_Tech píše:To si jako myslíš, že o tu menšinu na východě Maďaři stojí? Tak hloupí opravdu nejsou.
Když si projdeš komentáře na instagramu a podobné duchaplné zdroje, tak těch Maďarů, co berou oddělení Slovenska jako obrovskou křivdu, je dost. Mimo jiné žije na Slovensku dost velká maďarská menšina.

Co se týče toho oddělení Bratislavy, u nás se zase říká, že by bylo nejlepší sestěhovat všechny nepřizpůsobivé z celé republiky do Ostravy a darovat Ostravu Polsku.
HF_Tech

#1423 Příspěvek od HF_Tech »

Lukas-Peca: nemyslel jsem maďarskou menšinu, ale tu menšinu jejíž jméno se nesmí vyslovovat.
Ale i tak pro Maďary jsou spíše slovenští maďaři maďary druhé kategorie.
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#1424 Příspěvek od Lukas-Peca »

HF_Tech píše:Lukas-Peca: nemyslel jsem maďarskou menšinu, ale tu menšinu jejíž jméno se nesmí vyslovovat.
Ale i tak pro Maďary jsou spíše slovenští maďaři maďary druhé kategorie.
To mi nedošlo, ona tam ta tebou zmíněná menšina není zdaleka jen na východě.
martinkopp

#1425 Příspěvek od martinkopp »

ok1hga píše:
martinkopp píše:Nezbývá než politovat tu inteligentnější minoritu jež tam musí žít a zbytku hlupáků popřát hodně štěstí s jejich volbou.
. . . ono se k rozdělení konalo referendum ?
to mi nějak uniklo . . .
I u nás jsou zjevně jedinci jež to z nějakých podivných rozumových pohnutek táhne k Rusku a obecně na východ, ale naštěstí je jich narozdíl od Slovenska minimum. Ti pak litují a kňourají po všelijakých populistických referendech, protože si například myslí (vcelku oprávněně) že se Slováky by jejich hlas bylo víc slyšet.

Ale uvědom si, že referendum ke všemu možnému je velice dvousečná zbraň. Například vyhlásíme referendum o vypakování dezolátů a ruských švábů do jejich vysněné země... :-)

Rozdělení bylo to nejlepší co nás mohlo potkat a naše vztahy se Slovenskem by nikdy nebyly lepší. Museli si vybrat někoho jiného jež "může za jejich posrané životy".
Zamčeno

Zpět na „Na vyzkoušení“