ransom píše:Otevírá se to úplně stejně jako ve Wordu. Z nabídky Soubor, tlačítkem Otevřít na nástrojové liště, přetažením ikony souboru, poklepáním na ikonu souboru, pravým tlačítkem na ikonu a vybrat "otevřít v programu..."
-----------------------------------
Borci velmi vam dakujem za velku snahu mi pomoct.Pomohli ste aj mnohym dalsim nielen mne.Zaujem je velky o to.Vela veci mi bolo nejasnych ,kedze s tym nerobim len raz za cas. ZADARILO sa konecne ked som si tu ujasnil v hlave napisal poznamky.Dik aj tebe PP za pomoc, apku v SZ!
Valdano ty si sa cinil tiez moc!!!! Viete dobre ze ja casu nemam,robim naraz vela robot,ale na PC pri niecom novom treba tomu venovat velku pozornost.
---------------------------------------------
Ja to suhlasne stanovisko (40€,vodary, 40e plynari)potrebujem na to,lebo na 150m2 streche domu zachytavam za rok velke mnozstvo dazdovej vody, a tu vodu potrebujem dostat od domu na druhu stranu cesty popod vozovku ,dalej na druhej strane cesty už po povrchu.Popod obecnu cestu v hlbke ..cm mam tzv.chranicku ruru hrubky 50mm.Ked mam pri dome zachytene aspon 3-4m3 vody, tak ešte do tej chranicky stcim colovu hadicu a voda ide popod cestu smer zahrada tou colovou hadicou.Ked vodu spustim do zahrady,colovu hadicu z chranicky vyberiem.Do teraz som to musel riesit tak,ze som tu colovu plastovu hadicu mal na povrchu vozovky,z oboch stran hadice mal foršne ktore tu ruru chranili,a ponad to som hodil este podlahovu tvrdu gumu aby prejazd bol bezpecnejsi.Na cestu som musel dat este z hora aj dola rury vystrazne zariadenie z bezpecnostnych dovodov.
Obrazok dolozim,musim zmenit priponu.
-----------------------
Napriek tomu ze vyuzivam dazdovu vodu namiesto z obecneho vodovodu,som setrny k ziv.prostrediu,mi obecny byrokrat a pos.anci mi hadzu polena pod nohy,nechcu mi to povolit a robili vsetko preto ,ako to nemozem urobit.Lenze ja som to urobil pocas kanalizacie ked bola cesta rozkopana aj bez ich povolenia,mozu ma ..... ,lebo ja som pre obec ked bolo treba,potrebovali pomoc tak som isiel,vela urobil,co som im aj napisal,a zjebal ich!!To tu v kokocurkove su ludia ako stado okrem par vinimiek.Tam na urade ta banda co nerobi co ma,ale robi co nema,si myslia ze kazdy zerie seno.
----------------------------------------------------------
--------------------------------------
Kto nepoznate aj dalsie moje napady ,ste tu poprvykrat ,tu si ich pozrite:
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... sc&start=0
Zbieram hlavne nefunkčné náramkové hodinky PRIM,prípadne rôzne opravím.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.