Anonymní
Moderátor: Moderátoři
Anonymní
-
kondik.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A že se člověk občas s někým neshodne, to je při větším počtu příspěvků taky normální. Horší jsou ti, co se pohádají u pátého příspěvku...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
PavelFF*
Já stále nějak nechápu, proč by anonym měl být horší než neanonym, zejména když registrace je svým způsobem taky anonymní -můžu si vymyslet identit kolik chci (stačí přece e-mail a přezdívka).Na příspěvky anonymních lidí nebu odpovídat a ani jim radit.
Pokud někdo píše 5x ze stejného počítače pod různým jménem, můžou to být třeba paterčata.
Spíš si myslím, že jde spíš o způsob vyjadřování a normální slušnost.
Kromě toho mi někdy připadá, že se někteří registrovaní honí za počtem příspěvků, aniž by něco přínosného sdělili (ale můžu se samozřejmě mýlit).
U nenanonyma je výhoda, že se dá vytušit jeho zkušenost a podle toho korigovat své rady (např. rada otákou: maš zařízení v síti? někoho může urazit a druhý za ni poděkuje).
Dlší výhoda je intleligentní dotaz, ale to zaléží na tom, kolik daný člověk už příspěvků napsal a to nejen na tomto fóru. Pokud si prolistujete moje příspěvky od začátku, taky zjistíte myšlenkový vývoj ve formulování dotazů - dnes už je to sned v klidu, ale v loni by mě asi pár lidí nejradši poslalo do .... a kdybych byl jen třeba trošku míň otrlý, tak bych se tu už neukázal. To by byla škoda samozřejmě jak pro mě (něco jsem se tu naučil) a taky pro otatní uživatele, kterým jsem pomohl (i když toho třeba zas tak moc nebylo). A tak by se mělo hledět na každého přispěvatele a i na anonyma. Ostatně víte kdo jsem? Jsem anonym, jen s pár hvězdičkama pod nickem, což také může znamenat, že si tu jen vybíjím svůj strach ze společnosti a plácám nesmysly různě po fórech.
Pokud někdo nechce odpovídat tak nemusí, taky spoustukrát neodpovím, a to třeba jen z důvodu nedostatku času. Navíc kdybych měl odpovídat na každý příspěvek, tak už těch příspěvků mám několik tisíc....
ved to,niektorí neodpovedajú len preto,lebo sa nevedia vyjadriť,tak to nechajú tak.....a možno odpoveď vedia na 100-pro