Word dokument + dokumenty ohľadom prípojky na eletriku,plyn
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Ja som vybavoval veci na uradoch takto:Na obecny urad som zaniesol dve tlaciva a dva nakresy co som vypisal ,nakreslil sam( pozri obrazky).Vsetky papiere A4 som im dal 3X .Jedenkrat potvrdene dve tlaciva z uradu som doniesol domov pre dalsi konania.Dalej som NE-dolozil lebo som este nemal : 1.)Vyhlasenie stavebneho dozoru. 2.) Vlastnicke ci ine pravo k obecnej komunikacii ,cez ktoru ide ta rura. 3.) Vyjadrenie tzn. :Suhlasne stanoviská od vsetkych inž.sieti co su v mieste kde tu ruru cez komunikaciu robim. Tieto tri veci ma vyzvali ,aby som do 7.dni dolozil!Ak nieco nedolozite vyzvu vas na dolozenie do 7 .dni,inac vec odlozia.Vsetko zalezi, co za ..... je na urade. S tymi tlacivami a nakresmi co som dal na urad som vybavoval od :vodarov spolu s kanalizaciou a plynarov "suhlasne stanovisko " s mojou tzv. neplynarenskou stavbou OSOBNE u oboch!!!Predlozit u nich musite vsetky tlaciva a nakresy ako na obec.urade asi 1x(2X)Pozor u vodarov vam daju tlacivo,to na nete nieje,a hned platite 37e,od plynarov pride faktura asi 40€! Vlastnicke ci ine pravo potrebujete od toho cez ci pozemok ide ta pripojka,kto je jej vlasnik,bud urad alebo ju ma niekto na vl.liste!! Ak je obecny,mestsky potrebujete poslat pisomnu ziadost poslancom OZ,MZ o povolenie !Bez suhl.vlastnika nic nevybavite!
Ak som nieco v rychlosti zabudol ,este doplnim.Zase neviem co skor robit.
obrazky idem dolozit. POZOR nakresy nemusia byt FAREBNE ,ako mam ja!!
--------------------------
Pozor,pred pracami na pripojke je treba poziadat aj vsetky inzinierske siete vcete telekomunikacii o vyticenie tras!Ja som to nepotreboval, mal som cestu kadial isla moja rura rozkopanu pre vystavbu kanalizacie!!Tiez som si kreslil ,meral zaznacoval,fotil kde co pred domom davali!
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
- tiktak1953
--------------------------------
Spodne dva obrazky je pokracovanie :Vseobecne podmienky SPP z obr. 1006(3) png .ktory je o tri obr. vyssie.Musel som stranku rozdelit na dva kusy, aby to bolo citatelne!! Porusenie podmienok pri PLYNE ,a pripadny VYBUCH z ich porusenia, by vas mohol financne znicit.Preto bacha nato.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.