Chyba bastlírny. (přesunuto)

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
mirku

#16 Příspěvek od mirku »

na liště translatoru klikni na trojtečku a z nabídky vyber "tento web nikdy nepřekládat" ... :-)
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od otakarv »

No super, díky za radu. :agree:
p32

#18 Příspěvek od p32 »

Ano, platí to i pro TAKJANA. :wink:
TAKJAN

#19 Příspěvek od TAKJAN »

Takže vlezu do nastavení fora, jazyk čeština - to tam je zvoleno, ale nějakou nabídku na překlady jsem teda nenašel, už našel, uvidíme. Takže ten krám si jaksi svévolně překládá pičoviny sem tam, jo. Ó je pane pokrok :)
ransom

#20 Příspěvek od ransom »

To nedělá fórum, ale prohlížeč.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
EKKAR

#21 Příspěvek od EKKAR »

Dělá to tvůj prohlížeč, ten máš blbě nastavenej. Ten vybírá, jaký doplňky ti nabídne, jaký sis taky třeba sám nainstaloval. Ten překladač je součástí Chromáka vod Ghůůghla, jestli sem (myšlený na Bastlírnu) lezeš přes něj, tak se nediv, že ti to sem cpe (stejně jako Ghůůůghl cpe každýmu všelijaký pýčoviny úplně stejně jako se cpou ruSSáci na Ukrajinu). Vřele ti doporučím jinej prohlížeč, klidně Operu, má stejný jádro jako Chromák (kupodivu se jmenuje "Chromium" :lol: :lol: :lol: ), ale není tak vtíravá jak Alpa, jak to umí Chromák ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
TAKJAN

#22 Příspěvek od TAKJAN »

Mám brave tak ho vyzkouším.
TAKJAN

#23 Příspěvek od TAKJAN »

Ten brave je vlezlej, hnusnej a drzej. Před rokem takový teda nebyl
EKKAR

#24 Příspěvek od EKKAR »

Schválně vyzkoušej i Operu, já měl na testování i Safari a Maxtona, každej má něco pro i proti. Opera například umí importovat záložky i z jinejch prohlížečů, takže je nemusíš přenášet Copy&Paste ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
masar

#25 Příspěvek od masar »

TAKJAN píše:Takže vlezu do nastavení fora,...
A to po dvou stránkách vlákna 8O .
NIKDO neví, jak se jmenuje tvůj prohlížeč. Co s tím budeš dělat?
:wink:
TAKJAN

#26 Příspěvek od TAKJAN »

W10 google chrome, asi nějak aktualizovaný. A asi 11 adblocků, takže bych řekl naprostý standart.
Valdano

#27 Příspěvek od Valdano »

Automatický překlad se dá v prohlížeči Google Chrome zcela deaktivovat viz tento odkaz na postup a tam viz sekce "Zapnutí nebo vypnutí překladu". Po tomto globálním vypnutí překladu prohlížeč Google Chrome překlad automaticky nenabízí a pokud pak chcete nějakou stránku přeložit tak se to dá udělat explicitně kliknutím pravým tlačítkem myši ve stránce a následnou volbou "Přeložit do jazyka...".
TAKJAN

#28 Příspěvek od TAKJAN »

To jo, ale protože většinou překládám i z třeba více jazyků, tak je to kontraproduktivní. Digitální technologie má jen dva stavy, to je jasné. Nefunguje vůbec, nebo občas a blbě :D
masar

#29 Příspěvek od masar »

Pokud je jeden klik navíc (a jen někdy) kontraproduktivní, tak potom musíš strpět komolení češtiny při psaní příspěvků. Překladač Google trpí nedostatkem IQ (přemírou AI).
Přesto, že máš "standart", jsi jediný s problémem - to musí být fakt frustrující.
--------
Nedalo mi to, tak jsem si schválně nainstaloval Google Chrome. A ANO, umí dělat to, na co si stěžuje TAKJAN. ALE jak už tu napsal mirku, stačí málo a je po problému.
Na tomto krátkém videu jsem názorně předvedl, že to funguje.
------
EDIT: Zároveň se musím přidat k názoru, že český web by měl být detekován jako český a jeho engin by měl být ošetřen před nesprávnou detekcí.
Nenapadlo mne toto otestovat ve zkušební Nové Bastlírně, ale předpokládám, že tuto chybu nezdědí.
------
Pokusil jsem se najít toho "zakopaného psa". Když přepíšu ve zdroji ty dvě zvýrazněné věty do češtiny, pak i Google chrome pokládá EB za českou a překlad přestane nabízet. Nebo si myslíte, že by to byl zásah do Copyrightu?
:wink:
Přílohy
speak.png
Kvůli těmto dvěma větám Google chrome nabízí překlad webu z angličtiny.
Kvůli těmto dvěma větám Google chrome nabízí překlad webu z angličtiny.
TAKJAN

#30 Příspěvek od TAKJAN »

Díky. Tohle všechno jde nad mé chápání IT a přiznám se klidně, že na stará kolena nebudu nic měnit a už léta se něco učit. PC je pro mne nástroj, nutné zlo. Většinou existuju, někdy ne . Otravovat syna se mi nechce. Jsou různé možnosti-žít s tím, snažit se to napravit a nebo nejjednodušší-úplně se na to vykašlat.
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“