Ale prd a šišky, Honzo. Když si sedneš poprvé do auta respektive sedáš si po někom výrazně odlišnýho vzrůstu, taky si pro sebe nastavíš sedačku a zrcátka nebo volant a třeba i klimu. Uvědom si, že podobně si PRO SEBE dneska můžeš nastavit i prohlížeč - STAČÍ JEN TROŠKU CHTÍT. A když nevíš, minimálně tady na Bastlírně je vždycky někdo, kdo ti na položenou otázku odpoví a poradí.TAKJAN píše:Díky. Tohle všechno jde nad mé chápání IT a přiznám se klidně, že na stará kolena nebudu nic měnit a už léta se něco učit. ....
Chyba bastlírny. (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Ale kulový, v tomhle vláknu se snažil poradit jen jeden z skoro 19000 uživatelů a stejně to nepomohlo.EKKAR píše: A když nevíš, minimálně tady na Bastlírně je vždycky někdo, kdo ti na položenou otázku odpoví a poradí.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
2. Win7 má kolik % z 19000 uživatelů?
3. OS není jednoduchý program, je ovlivněn nastavením, sw i hw a očekávat jednotné chování může jen velký optimista.
Tvůj dotaz jsem také četl, ale nechtěl jsem ti radit, abys kvůli nějaké prkotině zkusil přeinstalovat OS, takové "atributy" tvůj dotaz neměl.
Jo v tý době nešlo odeslat vůbec nic, chyba vyskakovala po cca 1 minutě nečinnosti.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
EDIT: zdá se, že jsem někomu na kuří oko šlápl.