Vtipy, vtipné články a odkazy XIII
Moderátor: Moderátoři
Na Východě (Rusko, Bělorusko, Ukrajina) jeden čas letěla papriková vodka. Chutnalo to podobně, jako když jsem jako malej z blbosti ožižlával lodyhu od račat. A nakopávalo to fest.forbidden píše:Peprmint a chili asi jiný využití, než ty tišťáky, mít nebude. Jestli to není fake, tak žasnu, co všechno do sebe lidi lejou.
Ale oni se zase na oplátku ošklíbali nad Drsoněm.
no jo není . . .forbidden píše:Jestli to není fake, tak žasnu, co všechno do sebe lidi lejou.
A kutilmile - nelituju tě
Toto je na rovině, kde to svádí, šlápnout na to (tím neomlouvám extrémní případy hodně přes 90), zvlášť když u Moštěnic sjedete s dálnice: proto na tom bubnu na konci dálnice je taky omezená rychlost a velmi často se tam měří.
Co mě může vytočit jinde, jsou dva stoupací pruhy, kde by se dalo předjet, ale nejde to, protože kvůli křižovatce na vršku je od půli kopce rychlostní omezení na sedmdesátku a pak na padesátku. V podstatě je tam ten předjížděcí pruh najednou k ničemu. A kolona se tvoří právě tím zpomalením, protože u křižovatky se často měří, a není radno to pokoušet.
Prostě se u nás řeší doprava tak nějak od konce.
A kutilmile - nelituju tě
Skoro denně tu vidím někoho, jak tudy proletí jako hovado, klidně sedmdesát. Párkrát jsem to zahamoval v posledním okamžiku, aby mě nějaký prase netrefilo. Pravidelně jsou tu nehody, pravidelně se někdo, kdo nevidí nikde žádnou značku, hádá do krve, že jel po hlavní. Aktuální příhoda ze včerejška:
https://www.facebook.com/vit.mlady/vide ... 696065180/
NIKDY tu policajta neuvidíte. Ti měří padesátku o kilometr dál na přehledném úseku, kde by mohlo klidně být devadesát.
Nicméně si stojím na svém: Kdo se nechá na omezení (byť nesmyslném) načapat, může nadávat leda sám sobě.