Už rostou...
Moderátor: Moderátoři
Jano - pokud chceš pokusničit, nic ti nebrání. Nwm jestli zrovna na tvoje "špičky" koupíš sadbu, ale na řadu jiných-různých druhů hub se prodává - taxi něco kup. A potom nám poreferuj cos vypěstoval, anebo jen vyhodil "euráčky"tiktak1953 píše:... Aj tie špicky narastu len tam kde maju podhuie,nie ako niekto pisal kde sa im chce.Ja to podhubie chcem dostat do zahrady,problem je ako podhubie vlastnym pricinenim ziskat.
Nejprve ale identifikuj a uveď správný název těch tvých "špiček" - třeba tady. Anebo si vyhledej váš (SK) ekvivalent tohoto webu - Martin (KUBO) ho tady taky kdysi postoval
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
To nic není, vloni jsem viděl 🤐 v Pajeru jezdit přímo mezi stromy ve smrkáči. Akorát se vešel do řádků. Spolujezdkyně čuměla vpravo a dopředu, haranti na zadních sedadlech do stran. A mělo to značku S, tedy středočech.Hubert_79 píše:Takhle se houbaří v CHKO Brdy. Nakopat je do prdele... Podotýkám, že šlo o Čecha.
O čtyřkolkách v lese ani nemluvím.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Takže tito nemuseli vůbec býti Jihočechy.
Ono se nabízelo zavolat na ně švestky. Leč byli v místě, kam je z měst (Příbram, příp. Hořovice) 15+ km a z místa kde byli se dá odjet do asi čtyř směrů.
Povolením ke vjezdu na 99% nedisponovali, neboť asi 30 minut před pořízením snímku se mě ptali (byli v autě dva, chlapi) kam vede silnička po které jeli. Odvětil jsem jim, že do kopce. Tak odjeli a po chvíli jsem je došel. Kdyby měli povolení, tak by věděli kam co vede, poněvadž by tam vjížděli za jiným účelem, než je houbaření.
- tiktak1953
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.