Zesik KD503
Moderátor: Moderátoři
- thunderstrike
- Kontaktovat uživatele:
Zesik KD503
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jinak no coment, jak začnem doporučovat úpravy, vznikne nový schema.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
alebo mrkni tu:
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... 3&start=15
Při troše nostalgie zavzpomínám na dobu, kdy žádný z ČSSR trandů neuměl (katalogově) 20A, no, škoda, neměl k sobě nikdy Tesla-samičku PNP.
S komplementárem by to bylo zase někde jinde...
Na trhu už jsou opravdu lepší kousky, tyhle nechat jen na opravy vrábelských hrůz ASO, AUJ, či na konstrukce klasických st. zdrojů.
Byť jsem vždy byl proti IO PA, tak po zkušenosti s 3886, příp 7294 - hlavně mám na mysli konstrukční jednoduchost - už bych dnes zesilovač středního výkonu s diskrétními prvky nestavěl,
I když, "neříkej nikdy - nikdy - "
- thunderstrike
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem si vzpomněl že tu někdo kdysi psal že těchto modulů od Štefana má doma několik ,ale už nevim kdo to byl...
Dají se taky vcelku dobře použít na zdroj.
KD 503 špatný nebyly, pokud odcházely tak to mělo jinou příčinu a odešly by i jiné typy a možná ještě dřív. Já tahám teslácký koncáky 100 a 500W s KD po akcích, vozím to v autě, hraje to vOldradio píše:Možná by bylo lepší ty KD503 nabídnou k prodeji, zájemců se určitě najde dost. Ve vrábelských bednách odcházely jak na běžícím pásu.
-10C a +50C, občas to jde do zkratu, nápájení od 180 do 260V a ještě mě nezklamaly. Ty konce je potřeba nastavit a dotahnout trandy na chladiči a zkontrolovat RC výstupní člen.