Týden AV ČR - ÚJV Řež
Moderátor: Moderátoři
- PCmaniac99
Týden AV ČR - ÚJV Řež
Týden AV ČR
Registrace na prohlídku ÚJV Řež
-
petrfilipi
Také by asi šel zajistit reaktor (alespoň ten menší, který jde líp prohlídnout) a nebo vodíkové technologie. Ale už to mám trochu z ruky (cca 300 km), tak by to vyžadovalo delší plánování.
P.S. Mimochodom. Vždy, keď som bol v Sythesia Pardubice, bol som tam 3x, tak vždy večer v správach bolo niečo o výbuchu v tej firme.....
Naštěstí jsem byl na opačném konci města.
Edit: Chápu správně že jsou také v Řeži?
My fakt lepilo, bolo to cca v 1993. Boli sme v Synhtesii, bol piatok a boli sme na prevádzke ,,na druhej strane cesty". Čakali sme na chlapíka v jednej chodbe, kde už fajčil nejaký mladík. Môj kolega - humorista, hneď začal do neho: Kedy tu niečo buchlo a tak podobne. Chalan, že vraj za jeho doby 2 rokov nič. Kolega sa začal smiať a povedal, že asi dnes niečo bude, lebo som tam ja (a ukázal na mňa....) Po hodine sme od tiaľ odišli.... Večer, v správach som sa dozvedel, že tam niečo bachlo...... To už som čakal, že ak ten mladý niečo povie, o podozrivých slovákoch, ktorí povedali, že to tam blafne, tak sme v p.... ! V pondelok v práci bol aj môj kolega - humorista bez nálady a čakal..... Rovnako, ako ja......jasnap píše:To máš marné, už ti to nikdo neodpáře
EDIT: Mimochodom, Kaučuk Kralupy n/V, tiež, keď si pozrú moje návštevy......